HIT ADRESA

Mjesto u Rakovici kojemu je cilj da se gost osjeća kao doma: Hotel s četiri zvjezdice Palcich

 Ivan Lončar
Korišteni su prirodni materijali i blage boje. Naglasak u uređenju stavljen je na osjećaj topline kućnog ambijenta

Samo šest kilometara od ulaza u Nacionalni park Plitvička jezera, u Čatrnji u općini Rakovica, Igor i Kristina Palčić, obitelj s više od 20 godina iskustva u hotelijerstvu i ugostiteljstvu, otvorili su novi hotel s četiri zvjezdice koji nosi obiteljsko ime Palcich.

Riječ je o jedinstvenom hotelu koji je od same ideje koncipiran tako da svoju ponudu objedinjuje na jednome mjestu i da svojim gostima pruži cjelovit proizvod i jedinstven doživljaj destinacije. Nalazi se na atraktivnoj lokaciji koja posjetiteljima nudi brojne atrakcije, poput Baraćevih špilja, sela Rastoke i zračne baze Željava, te aktivnosti poput bicikliranja na više od 100 kilometara biciklističkih staza, jahanje, vožnja quadovima, zip line, planinarenje i trekking, kayaking, rafting i mnoge druge.

image
Ivan Lončar
image
Ivan Lončar
image
Ivan Lončar

SADRŽAJ

Cjelokupni dizajn hotela rađen je u želji da se svaki gost osjeća kao kod kuće. Korišteni su prirodni materijali i blage boje. Od predvorja hotela, koje pruža osjećaj vlastitog dnevnog boravka, do samog interijera u sobama naglasak je stavljen na osjećaj topline i ugodnosti doma,

S posebnom pažnjom uređeni su interijer i terasa restorana, koji se može pohvaliti selekcijom najboljih vina iz svih regija Hrvatske, a prati je i izvrsna gastronomska ponuda. Uz selekciju domaćih vina, gosti će moći isprobati i delikatese poput sira u pepelu, paškog sira i sira u teraninu, a svakako valja istaknuti da se za doručak poslužuju ličke base - autohtona mliječna delicija, zatim lepinje, domaće kiselo mlijeko i štrudla od domaćih jabuka.

image
Ivan Lončar

Interijer ima opremljenu fitness prostoriju, unutarnji bazen i jacuzzi, saunu, dizalo koje povezuje sve katove i omogućava potpuni pristup invalidima te besplatni parking pod video-nadzorom za sve goste

image
Ivan Lončar

Iskustvo boravka u hotelu Palcich kreira se po mjeri svakog gosta ponaosob, a osoblje hotela, mlada, ambiciozna ekipa, u svakom je trenutku spremno pomoći preporukom ili savjetom oko izbora lokalnih specijaliteta, izleta ili aktivnosti.

Od sadržaja u neposrednoj blizini koji će zasigurno biti zanimljivi obiteljima i najmlađim posjetiteljima svakako bismo izdvojili ranč Dolina jelena i Baraćeve špilje s predivno uređenim parkom i brojnim šetnicama gdje obitelji mogu u mirnoj atmosferi provesti svoj dan. Za poslovne korisnike na raspolaganju je dvorana za sastanke kapaciteta do 30 ljudi, a ponuda hotela se u svakom trenutku može prilagoditi željama korisnika, bilo da je riječ o strogo poslovnim sastancima ili neobveznim druženjima i team building programu.

image
Ivan Lončar
image
Ivan Lončar
image
Ivan Lončar
image
Ivan Lončar

RECEPCIJA

Hotel raspolaže s 22 sobe, od kojih svaka može primiti dvije odrasle osobe i minimalno jedno dijete, kao i pet suite apartmana površine od 35 do 55 kvadratnih metara koji imaju velike prostrane terase. Idealno za obiteljski odmor. Sve sobe opremljene su klima-uređajima/grijanjem kojima se upravlja pomoću pametne kartice, sefom, mini-barom i LCD televizorom. Hotel ima potpuno opremljenu fitness prostoriju, unutarnji bazen i jacuzzi, saunu, dizalo koje povezuje sve katove hotela i omogućava potpuni pristup invalidima, besplatni parking pod videonadzorom za sve goste hotela, a svakako valja naglasiti i da će recepcija gostima biti na raspolaganju 24 sata dnevno.

NOVI OBITELJSKI HOTEL

  • 22 sobe, od kojih svaka može primiti dvije odrasle osobe i minimalno jedno dijete
  • 5 suite apartmana površine od 35 do 55 kvadratnih metara koji imaju velike prostrane terase
Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
11. travanj 2024 02:47