crno-bijelo-u boji

Stančić od 33 m2

 

U svega 33 četvorna metra stana smjestilo se sve što čovjeku treba - minijaturna spavaća soba, mali dnevni boravak s radnim stolom i ugradbenim ormarima, izdvojena kuhinja i, naravno, svima neophodna kupaonica. Ovaj mali prostor uređen je jednostavnom paletom boja u kojoj dominira bijela, s dodatkom nježne sive nijanse uz tek pokoji detalj u crnoj i zelenoj boji. Zelenu zastupaju biljke koje unose malo živosti u prostor, dok je crna rezervirana za trendi detalje.



Primjer jednog takvog elementa metalna je pregrada postavljena između spavaćeg kutka i ostatka prostora koji vizualno razdvaja zone bez da zaista zatvara prostor, kao i stolić za kavu koji svojim metalnim tijelom i dalje omogućuje osjećaj prozračnosti u prostoru. Čista jednostavnost ove palete oduševit će sve ljubitelje minimalizma i suptilnost, a neće ostati ravnodušni ni oni kojima je udobnost na vrhu popisa ključnih elemenata pravog doma. Kao što to često biva u ovakvim lijepim interijerima, uzorci i teksture materijala detalji su koji zapravo najviše privlače pozornost.

Ovdje se to javlja kod već spomenute pregrade i stolića koji svojom strukturom stvaraju uzorke, ali i kod tepiha koji je još uvijek crno-bijeli, ali ima dinamičan i atraktivan uzorak.



Kuhinja s blagovaonicom ponavlja osnovnu kombinaciju crne i bijele boje iz boravka i to sa stolom i kuhinjskim elementima u bijeloj te pločicama i stolicama u crnoj boji. Toplinu unose biljke i svijetli parket koji se javlja i u ostatku stana.





Izvor: Planete Deco

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
10. travanj 2024 23:43