JEDNOSTAVNOST PRIJE SVEGA

Studio apartman koji ima sve

 

Ovaj studio apartman idealan je mlade koji žive današnjim užurbanim načinom života - jer ima sve, a ne zahtijeva puno čišćenja i održavanja. Otvorenog je tlocrta, a u 30 kvadrata ovog studija smjestio se ugodan prostor za spavanje, druženje i odmor uz malu simpatičnu kupaonicu. U interijeru je fokus na velikom plavom kuhinjskom elementu koji se proteže i na hodnik, a ima funkciju kuhinjskog elementa i ormara u hodniku, tako ne trebate brinuti gdje sa svim stvarima.

Spavaći dio djelomično je odvojen policama, a druženje je tu stol s četiri mjesta. Za opuštanje uz dobru knjigu u prostor je smještena i velika udobna fotelja, a dizajneri ovog interijera mislili su i na radni dio. Radni stol smješten je točno ispred prozora, a pored njega je velika biljka koja osvježava cijeli interijer. Dodatno, klasičan izgled ovom interijeru daju upravo svijetli parketi.

Kupaonica je mala i jednostavno uređena, s bijelim pločicama i ogledalom okruglog oblika. Kroz cijeli stan dašak chica daje upravo plava boja, kojom su obojana i ulazna vrata i vrata kupaonice.

Izvor: home-designing.com

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
26. travanj 2024 15:03