Washhouse

Otvorena samoposlužna praonica rublja koja radi sve do 23 sata navečer
Profil
Adresa:
Savska 19, Zagreb
Radno vrijeme:
8-23 sata
Cijene:
pranje 25 kuna, sušenje 40 kuna, produženo sušenje 10 minuta - 5 kuna

Washhouse, nova samoposlužna praonica rublja u Savskoj ulici, otvorena je ovih dana nedaleko od Studentskog centra. Praonica radi tijekom cijelog dana, a mnogima je praktično što rublje mogu oprati subotom i nedjeljom čak do 23 sata. U praonici se nalaze tri mašine i isto toliko sušilica, na kojima su istaknuta uputstva kako ih koristiti. U slučaju da ima dodatnih pitanja ili nekih nejasnoća vezanih za korištenje mašina, osigurana je telefonska pomoć. Netko je uvijek u blizini i u roku od 15 minuta doći će u praonicu i pružiti pomoć. U svaku mašinu stane maksimalno deset kilograma rublja, a pranje košta 25 kuna.

Sušenje rublja, koje traje oko 40 minuta, košta 20 kuna. Ukoliko odjeća nije suha, može se nadoplatiti dodatno vrijeme sušenja. Tada svakih dodatnih deset minuta košta pet kuna. U mašine se ubacuju kovanice od pet kuna, a u prostoriji se nalazi aparat koji mijenja novčanice za kovanice. Deterdžent i omekšivač uključeni su u cijenu, a svatko se može poslužiti košarama za rublje kako bi iz mašina izvadio opranu odjeću.

Nažalost, vlasnici ljubimaca u ovu praonicu ne trebaju zalaziti: nema veš mašine, kao ni sušilice, u kojoj se može oprati odjeća puna dlaka pasa ili mačaka. Dok se čeka da mašine operu i osuše odjeću, vrijeme se može kratiti surfanjem. U prostoru je dostupan besplatan internet, a tamo se nalaze i dva tableta koje se može slobodno koristiti.

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 13:23