USKRS NA INSTAGRAMU

Zaljubili smo se u Martinu Instagram uskrsnu priču u boho i skandi stilu

Marta za sebe kaže kako je velik zaljubljenik u projekte koje može uraditi sama i u bijelu boju

Malo je toga što znamo o @martaa_home. Znamo da je iz Poljske. Znamo da su ona i njezin partner veliki kreativci. Znamo da Marta izrađuje prekrasne sitnice za uređenje doma, a @majsterkowy_m je vrhunski majstor i stolar koji njihov zajednički dom puni zaista predivnim drvenim namještajem.

To je ono malo što znamo o njima, ali nakon jednog pogleda na uređenje njihovog doma neće vam ni biti važno tko su, ovaj krasni dom će vas hipnotizirati svojom preslatkom pojavom..

Marta za sebe kaže kako je velik zaljubljenik u projekte koje može uraditi sama i u bijelu boju, rekli bismo ništa novo, ali Marta svoju zaljubljenost diže na jednu posebnu razinu s neodoljivim šarmom. Već dugo vremena čekamo priliku da vam ukažemo na to što Marta kreira i sada je konačno došao trenutak.

Njezin genijalni stan uređen u kombinaciji boho i skandi stila sada je dobio jedinstvene uskršnje dekoracije u koje smo se i mi zaljubili.

Osim svježeg cvijeća, pisanica i pokoje maslinove grančice kad nas i nije to uobičajeno ukrašavati dom za Uskrs, ali nakon što smo malo špijunirali Martin stan donosimo zaključak da bogato i raskošno uređivanje doma za ovaj skromni blagdan i nije tako loša ideja. Zavirite i uživajte s nama u Martinom domu.

Nije potrebno puno proučavanja da se donese zaključak da Marta dobro zna što radi. Odlično kombinira svježinu bijele boje sa zemljanim tonovima i materijalima i stvara prostor koji je nevjerojatno opušten i lagan.

Kako sama kaže da se voli često odmarati i opuštati uz dobru knjigu u nekom kutku svoga stana tako ga i cijeloga oblikuje, da bude ugodan i nenametljiv te da može pružiti pravi užitak relaksacije, s knjigom ili bez.

Zelenilo biljaka i svježeg cvijeća donosi posebnu živost stanu, a Martine unikatne sitnice formiraju karakter koji ćete teško ignorirati.

Bez imalo pretjerivanja rekli bismo kako je Marta pronašla vrlo jednostavnu, a opet fascinantnu formulu za stvaranje doma koji je ujedno i oaza i utočište.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
24. travanj 2024 12:20