Alfa stan d.o.o.

Alfa stan postigao odlične prodajne rezultate u fazi izgradnje

Izgradnja dugoročnog uspjeha temelji se samo na – zadovoljnom kupcu!

Alfa stan još jednom je osvježio zagrebačko tržište nekretnina svojim nadaleko poznatim razigranim stanovima, s dobro osmišljenim tlocrtima, kvalitetnim materijalima, opremom i izvedbom gradnje te pomno razrađenim detaljima, ovoga puta u jednom od najmlađih kvartova grada – Laništu.

Lanište je perspektivno naselje s predznakom „budućeg Jaruna“. Taj epitet proizlazi iz odlične mikrolokacije koja ukazuje na blizinu svih važnijih gradskih prometnica te samog centra grada. Budući Jarunski most kao i svi bitniji sadržaji poput vrtića, osnovne škole, trgovačkih lanaca, shopping centra Arena koji između ostalog nudi raznovrsan izbor trgovina, kafića i zabave te gradske dvorane Arena u kojoj se odvijaju svi važniji sportski i glazbeni događaji, čine Lanište odličnom i poželjnom lokacijom za život.

Nesporno je istaknuti da u vrijeme krize u građevinskom sektoru opstaju samo kvalitetni i pouzdani investitori i izvođači. Dokaz tome je prodanih 50 od 60 modernih i nadasve zanimljivo osmišljenih stanova različitih kvadratura (38-158m2) u fazi izgradnje. Predviđeno useljenje novih stanara je u proljeće 2015.godine. Uspjeh takvog poslovnog poduhvata leži u profesionalnom timu Alfa stana koji osluškujući potrebe kupaca stanove prilagođava njihovim željama odabirući najbolje izvođače, dobavljače i opremu. Osim svojim besprijekornim dizajnom, funkcionalnošću i kvalitetom, privlači i neponovljivim cijenama od 1500-1600 eur/m2 te ostvarivim popustom do kraja 2014. godine. Važno je naglasiti da je kraj 2014. godine zadnji rok kad kupci kupuju stan po sadašnjem poreznom zakonu. Od 1.siječnja 2015. godine, stupa na snagu novi porezni zakon kojim će se cijene nekretnina povećati za dodatnih 10% te time znatno opteretiti budžete budućih kupaca. Zadovoljan kupac poznato je geslo prodajne tehnike. No, u Alfa stanu to je stvarnost.

Dođite ih posjetiti osobno ili putem weba www.alfastan.hr ili pitajte njihove kupce.

Slobodno, ne ustručavajte se! Nazovite i provjerite zašto s razlogom nose ime – Alfa stan!

Ako vam se svidio ovaj članak, molimo vas da ga podijelite!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
29. travanj 2024 15:05