To nam treba!

Ovaj alat uklanja zapečenu masnoću iz pećnice bez ribanja! Brže od svega što ste do sada isprobali

 GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO
Popularni alat mogao bi vam uštedjeti značajnu količinu vremena i novca

Čišćenje pećnice je naporan posao jer je sinonim za sate ribanja, ali možda postoje lakši načini za obavljanje zadatka. Dok mnogi koriste specijalizirane proizvode za čišćenje kako bi riješili ovaj problem, drugi pokušavaju posegnuti za rješenjima bez kemikalija, uključujući ocat i sodu bikarbonu. Oba sredstva učinit će čuda u uklanjanju mrlja ako vrijeme nije problem, iako će zahtijevati prilično ribanja.

image
KRIMKATE/GETTY IMAGES/ISTOCKPHOTO

Prema Facebook grupi za savjete gospođe Hinch Cleaning, jedan je alat dobro došao u najtežim slučajevima čišćenja pećnice. Jedna osoba se nedavno javila i preporučili su joj alat za struganje kako bi posao obavila u nekoliko minuta. Ne samo da alat štedi značajnu količinu vremena i truda, već će vam također uštedjeti bogatstvo na proizvodima za čišćenje.

Štoviše, toplo se preporučuje i za druge zadatke.

Praktični alat dizajniran je za uklanjanje tvrdokornih mrlja i zagorjele hrane s plamenika i ploča štednjaka, za svega 12 eura na više. Obično se sastoji od drške i oštrice izrađene od metala ili plastike, a neki modeli imaju oštricu koja se može uvlačiti.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. travanj 2024 04:32