JEDNOSTAVNO RJEŠENJE

Vodonistaleter otkriva: "Ovo je jedina stvar koja vam treba ako vam se širi neugodan miris iz odvoda"

 /SHUTTERSTOCK

Jedan vodoinstalater otkrio je kako se riješiti tih neugodnog koji se ponekad zadržava u vašim odvodima u sudoperu. Najbolji dio ove priče je što će vas ovo rješenje koštati samo nekoliko eura, a trebalo bi trajati tjednima.

Jaki miris obično je uzrokovan začepljenjem odvoda jer se ostaci hrane i drugi otpadni produkti mogu nakupiti tijekom vremena. U razgovoru za Express.co.uk, vodoinstalaterski stručnjaci iz BlockBustersa otkrili su kako vlasnici kuća mogu zauvijek odagnati smrad.

Nije samo vaš kuhinjski odvod taj koji bi mogao imati neugodan miris, profesionalci kažu da ako imate neugodne mirise u kupaonici, oni bi mogli dolaziti i iz podnih odvoda. Baš kao i u kuhinji, ostaci sapuna, dlaka i drugi materijali mogu dovesti do neugodnih mirisa.

"Najbolji kućni lijek" za ovo je korištenje izbjeljivača, ali profesionalci u gradskom vodovodu preporučuju razrjeđivanje s vodom kako bi se posao obavio malo bolje. Ne samo da će ovo pomoći vašoj bočici izbjeljivača da traje dulje, nego će također učiniti da djeluje učinkovitije.

"Da biste se riješili neugodnog mirisa – i naslaga – možete pomiješati jedan dio izbjeljivača s jednim dijelom vode i izliti to u odvod", objasnili su.

Također je važno napomenuti da iako je u redu miješati vodu i izbjeljivač zajedno, nikada ne smijete miješati druge proizvode za čišćenje zajedno. To bi moglo uzrokovati gadan problem s potencijalno smrtonosnim učincima - stoga se držite podalje od toga.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
28. ožujak 2024 16:00