PREDIZBORNI DUEL

GRABAR-KITAROVIĆ IPAK DOLAZI NA PREDIZBORNO SUČELJAVANJE! Aktualna predsjednica prihvatila poziv HRT-a na debatu sa svim protukandidatima

Kolinda Grabar-Kitarović, Zoran Milanović, Miroslav Škoro, Mislav Kolakušić
 CROPIX

HDZ-ova kandidatkinja Kolinda Grabar-Kitarović, kako doznajemo, ipak će doći na sučeljavanje predsjedničkih kandidata koje sutra navečer organizira Hrvatska televizija.

Informacija nam je potrvrđena i u stožeru Grabar-Kitarović iz kojeg su poručili kako "svaki kandidat koji je prikupio 10 tisuća potpisa mora imati jednaku šansu, te da nikoga ne treba potcjenjivati, ali ni favorizirati prije prvog izbornog kruga".

Sučeljavanje počinje na HRT-ovom prvom programu u utorak u 21:05 sati, a s Prisavlja su u ponedjeljak kasno poslijepodne objavili da im je dolazak potvrdilo svih 11 kandidata.

Kako najavljuju s javne televizije, emisija bi trebala trajati dva i pol sata, a voditelji debate bit će Zrinka Grancarić i Branko Nađvinski.

Kao što je poznato, Zoran Milanović i Miroslav Škoro su odbili sudjelovanje u sučeljavanjima četvero anketno najpopularnijih kandidata koja su htjele organizirati druge televizije ako u njih ne dođe Grabar-Kitarović. Kako ona pristanak nije dala, pravdajući svoj izostanak obvezama u kampanji, te debate su po svemu sudeći propale. Jedini koji je pristanak dao bio je Mislav Kolakušić.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
17. travanj 2024 21:17