PRVE REAKCIJE

HDZ-ovci SE POVUKLI U PROSTORIJU U KOJU NITKO NE MOŽE UĆi Brkić se smije pred novinarima, ali susreli smo ga u potpuno drugom raspoloženju vani

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr,
    • Boris Orešić

  • OBJAVLJENO:
  • 05.01.2020. u 19:39

Goran Mehkek / CROPIX

Milijan Brkić

 

Izlazne ankete u stožeru Kolinde Grabar-Kitarović komentirao je i Milijan Brkić, koji se prije drugog kruga aktivnije uključio u kampanju kandidatkinje HDZ-a.

 - Čestitao bih Milanoviću na jako dobrom rezultatu, ali i Kolindi Grabar-Kitarović. Ali sačekajmo konačni rezultat, da se pribroje i glasovi dijaspore i oni iz BiH. Ja sam uvijek optimist i uvijek se nadam. Ako Milanović pobjedi, bože moj, hrvatski narod je glasao i poslalo poruku - i kandidatima i onima u strankama koji su iza njih - rekao je Brkić na pitanje novinarke da li ovo smatra osobnim neuspjehom rekao.

  - Ovo ne smatram osobnim neuspjehom, uključio sam se u trenutku kada je vodstvo stranke i kandidatkinja procijenili da se trebam uključiti. Nakon konačnih rezultata sjest ćemo i vidjeti što je bilo dobro, a što nije. Crni Labudi? Ma nemojte o tome, sami smo odgovorni za rezultate.

Inače, više pozicionirani članovi stranke povukli su se u dvoranu na drugome katu u koju se može ući samo s posebnom dozvolom, a zaštitari novinarima brane pristup. Tamo su, koliko smo vidjeli, Dubravka Šuica, Mate Granić, Branko Bačić, Ante Sanader, Tomislav Ćorić, general-pukovnik Krešimir Ćosić...

Milijan Brkić, koji se svako malo spusti do središnje dvorane u prizemlju, pred novinarima je uglavnom nasmiješen, no ispred dvorane na drugom katu zatekli smo ga kako sam sjedi u separeu i ozbiljnoga lica tipka po mobitelu.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo