KAMPANJA

'KRIVA PJESMA! PA ŠKORINA!' HDZ-ovac u Kolindinom društvu pokušao 'ugasiti' Škoru, ona njegov hit pripisala 'Zlatnim dukatima', ali im zaboravila ime

 
 Facebook Kutina info, screenshot

Aktualna predsjednica i predsjednička kandidatkinja HDZ-a Kolinda Grabar Kitarović posjetila je Kutinu, gdje se susrela s građanima.

Tijekom davanja izjave novinarima, zasvirala je pjesma njezina protukandidata Miroslava Škore 'Ne dirajte mi ravnicu'.

- Ohrabrena sam podrškom svugdje u Hrvatskoj. Ovdje u Kutini imate prekrasnu Božićnu bajku. Nadam se da će građani uživati i da će vrijeme biti lijepo i koristim priliku svima zaželjeti mira, sretan i blagoslovljen Božić i svako dobro u Novoj godini, rekla je Grabar-Kitarović, dok je iza njezinih leđa sisačko-moslavački dožupan, HDZ-ov Roman Rosavec nekome pokušavao signalizirati da svira 'kriva pjesma'.

Facebook Kutina info, screenshot

Sve se vidi u video snimci koju je na Facebooku objavio KutinaInfo.

'Kriva pjesma! Kriva pjesma! Pa Škorina!', moglo se pročitati s usana Rosavcu.

Inače, Grabar-Kitarović je na predizbornom skupu u Osijeku pjesmu 'Ne dirajte mi ravnicu' pripisala Zlatnim Dukatima (danas Najbolji hrvatski tamburaši), koji je jesu pjevali i obradili, no napisao ju je i skladao - Miroslav Škoro.

Pritom Grabar-Kitarović nije bila sigurna kako se bend zove pa ih je najprije nazvala Zlatnim hrvatskim tamburašima, a zatim joj je netko iz publike doviknuo: 'Najbolji hrvatski tamburaši!'.

- Meni su danas, kako se zovu, zlatni hrvatski tamburaši... Najbolji! Meni su ostali u sjećanju i nikad mi neće otići iz sjećanja kao Zlatni dukati. Jer oni su ti koji su pjevali 'Ne dirajte mi ravnicu, rekla je Grabar-Kitarović u Osijeku.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 12:49