KRIVA PJESMA

VIDEO, NOVI PROPUST: HDZ-u SE OPET POTKRAO MIROSLAV ŠKORO Kada su u Ciboni čuli glas Kolindinog suparnika ugasili su pjesmu

 
Skup Kolinde Grabar Kitarović
 Goran Mehkek / CROPIX

Aktualna predsjednica i kandidatkinja HDZ-a za drugi mandat Kolinda Grabar-Kitarović održala je u četvrtak navečer veliki predizborni skup u zagrebačkoj Ciboni. Nekoliko tisuća ljudi podržalo je aktualnu predsjednicu u nastojanju da pobijedi na izborima i idućih pet godina ostane na Pantovčaku.

Predizborni skup u Ciboni započeo je s 40-ak minuta zakašnjenja, a vrijeme do početka okupljeni su kratili pjevajući domoljubne pjesme koje su organizatori puštali.

Tako je u jednom trenutku dvoranom odjekivao Thompsonov hit 'Lijepa li si'. Spomenutu pjesmu Thompson je snimio zajedno s nekoliko prijatelja i kolega, među kojima je bio i Miroslav Škoro.

Kada je pjesma došla do dijela koji pjeva Kolindin suparnik na ovim izborima, osoba odgovorna za puštanje glazbe odlučila je da je najbolje da pjesmu - prekine.

Tako se HDZ-ovcima još jednom potkrao propust jer su, podsjetimo, u Kutini tijekom Kolindinog posjeta pustili Škorinu pjesmu.

Današnju neugodnu situaciju možete pogledati u videu na 12:00.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 20:41