ZAGREB - Pire od jabuke i mascarpone s cimetom dobili su ove zime u uglednom njujorškom restoranu Park Avenue Winter nadosjetilnu konkurenciju među desertima na jelovniku. Riječ je o kolaču “Volcano Flambé”, a zapravo gastroperformansu Marine Abramović, koji je na Manhattanu predstavljen krajem prošlog tjedna.
Od sedamsto sati sjedenja Abramović tako i predah uzima sjedećki, ali ovaj put za slatkom trpezom koju je smislila zajedno s Kevinom Laskom, šefom kuhinje u Parke Avenue Winter.
Performans “Neka jedu Volcano Flambé!” izgledat će tako da svaki posjetitelj restorana na biskvitu od badema dobije svoje flambirano klupko sladoleda i meringue, posuto zlatnim listićima, i uz to jedan MP3 plejer, čašu vode, vilicu, žlicu, i u ušima glas Marine Abramović koji na...
Za sudjelovanje u komentarima je potrebna prijava, odnosno registracija ako još nemaš korisnički profil....