OBOŽAVATELJ SERIJE

ANTHONY HOPKINS NAPISAO PISMO ZVIJEZDI BREAKING BADA 'Najbolja gluma koju sam vidio - ikada'

Ako ste obožavatelj serije Breaking Bad onda imate najmanje jednu zajedničku stvar s glumcem Anthonyjem Hopkinsom. Steven Michael Quezada, glumac iz popularne američke serije, podijelio je s javnošću pismo koje je dobio od osobe koja tvrdi da je Anthony Hopkins. U njemu velški glumac ne skriva svoje oduševljenje serijom priznavši da je u zadnja dva tjedna maratonski pogledao svaku epizodu Breaking Bada.

- Nikada nisam pogledao ništa slično. Sjajno!, napisao je Tony Hopkins u pismu naslovljenom glavnom glumcu Bryanu Cranstonu. "Vaša izvedba Waltera Whitea je najbolja gluma koju sam ikada vidio".

- U našem poslu ima puno licemjerja i bolesnog sranja i izgubio sam povjerenje u bilo što. no ovo što si tu odradio je spektakularno.

Pismo se vrlo brzo proširilo internetom i mnogi su posumnjali u njegovu autentičnost, no nekim je medijima potvrđeno kako je Hopkins doista autor tog pisma, koje prenosimo u cijelosti.

"Dragi gospodine Cranston,

Htio sam vam napisati ovo pismo, pa vas stoga kontaktiram preko Jeremyja Barbera, jer nas oboje zastupa UTA, sjajna agencija.

Upravo sam završio maratonsko gledanje Breaking Bada, od prve do posljednje epizode. Zadnju sam skinuo s Amazona. Ukupna dva tjedna gledao samkao pravi ovisnik.

Još nikada nisam ništa slično pogledao. Sjajno!

Vaša interpretacija Waltera Whitea je najbolja gluma koju sam vidio - ikada.

Znam da u našem poslu ima puno licemjerstva i gnusnog sranja i prestao sam vjerovati u bilo što.

No, tvoj posao je spektakularan. Apsolutno sam zadivljen. Ono što je nevjerojatno je moć svakog pojedinca cijele produkcije. Pet ili šest godina? Fenomenalno je kako su producenti (a i vi ste jedan od njih), scenaristi, redatelji, kinematografi, svaki sektor, kasting uspjeli sačuvati disciplinu i kontrolu nad projektom od početka do kraja.

Počelo je kao crna komedija, a preraslo u labirint krvi, destrukcije i pakla. Kao sjajna jakobinska, šekspirijanska ili grčka tragedija.

Ako budeš imao priliku, molim te, prenesi moje divljenje svojim kolegama. Anni Gunn, Deanu Norrisu, Aaronu Paulu, Betsy Brandt, R.J. Mitteu, Bobu Odenkirku, Jonathanu Banksu, Stevenu Michaelu Quezadi, svi su dali majstorske izvedbe. Lista je beskrajna.

Hvala vam. Takva umjetnička djela su rijetka, a kada se ponekad dogode, vraćaju povjerenje.

Vi i cijela glumačka ekipa ste najbolji glumci koje sam vidio.

Ovo možda zvuči kao hrpa gluposti, ali nije. Uskoro će ponoć ovdje u Malibuu, a ja sam osjećao da moram napisati ovaj mail.

Primi moje čestitke i najdublje poštovanje. Doista si izvanredan glumac.

Srdačan pozdrav

Tony Hopkins"

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 21:32