NI O ČEMU 2

POVRATAK 'SEINFELDA' Jerry Seinfeld uskoro snima s istom ekipom

 Twitter
Novi show uključuje proslavljenu ekipu sitcoma 'Seinfeld' s koscenaristom i koproducentom Larryjem Davidom

Američki komičar Jerry Seinfeld potvrdio je da je gumačka ekipa njegovog proslavljenog sitcoma "Seinfeld" ponovno na okupu i radi na "tajnom projektu" koji će svjetlo dana ugledati "vrlo, vrlo brzo", piše britanski Guardian.

Već se neko vrijeme šuška o tome da Seinfeld planira neki oblik povratka sa svojim sit-comom koji mu je u 90-tim godinama prošloga stoljeća donio svjetsku slavu. Govorkanja su se intenzivirala nakon što su on i glumac Jason Alexander, koji u serijalu igra Georgea, nedavno viđeni kako ulaze u restoran Tom's, jednu od glavnih lokacija serijala.

Iako je gostujući u emisiji "Boomer and Carton" na lokalnom newyorškom televizijskom programu ostao prilično tajnovit, Seinfeld je ipak pristao iznijeti neke zanimljive pojedinosti svojeg novog projekta.

Priznao je da je njegov sastanak s likom Georgea Consanze u restoranu bio sniman, te da su mu nazočili i drugi članovi glumačke ekipe "Seinfelda". Priznao je i to da je u projekt, koji bi trebao imati oblik kratkog showa, uključen i njegov koscenarist i koproducent Larry David, koji se međutim neće pojavljivati ispred ekrana.

Napomenuo je i da će to vjerojatno biti samo jednokratan projekt.

Svojim bespoštednim stilom, duhovitim radnjama o zbrkama u svakodnevnom životu njegovih likova, "Seinfeld" – serijal "ni o čemu" – revolucionarizirao je žanr sitcoma. Prikazivao se na NBC-ju od 1989. do 1998. u ukupno devet sezona, nagrađen je brojnim nagradama među kojima i Emmyjem i Zlatni globusom, a mnoge od njegovih poštapalica ušle su u leksikon popularne kulture. Serija je bila na vrhu lista gledanosti, a po američkom tjedniku TV Guide, to je najbolja televizijska serija ikada snimljena.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
15. svibanj 2024 11:30