Priča o igračkama 3: Vraćaju se Woody i Buzz

Priča o igračkama 3 vraća Woodyja (glas Krešimira Mikića), Buzza (glas Ranka Zidarića) i njihovu družinu na velike ekrane. Andy se priprema za odlazak na koledž i njegove se igračke odjednom nađu… u vrtiću!

Ali neobuzdana dječica svojim malim ručicama ne ponašaju se prema igračkama onako kako su to one zaslužile, pa igračke počinju planirati veliki bijeg. U avanturi im se pridružuju i novi likovi - plastični i plišani - uključujući Barbienog kompanjona, vječnog neženju Kena, ježa sa zelenim hlačama na tregere G. Pricklepantsa te roza medvjedića Lots-o’-Huggin’ Bear koji miriše na jagode.

Redatelj Lee Unkrich govori kako su nastavili Pixarovu tradiciju tkanja humora u ozbiljnu priču.

“Priča o igračkama 3 govori o promjeni”, objašnjava Unkrich. “Govori o prihvaćanju promjena u životu. Govori o likovima koji su suočeni s velikim promjenama te o načinu na koji se s njima nose - Woody i druge igračke s činjenicom da ih je Andy prerastao, Andy s odrastanjem, Andyjeva mama s činjenicom da joj je sin odrastao i da odlazi u svijet. Priča započinje u trenutku kad se likovi nalaze na životnim prekretnicama.”

“Film je pun velikih i ozbiljnih tema i pazili smo da u njemu bude i dovoljna količina humora kako bismo uspostavili ravnotežu“, pojašnjava producentica Darla K. Anderson. „Film je prilično dubok, i to na raznim nivoima. Govori o tome kako se svi moramo suočiti s promjenama u životu. One su neizbježne.“

Ponovno udružena glumačka postava u sinkroniziranoj verziji filma uključuje Krešimira Mikića, Ranka Zidarića, Maju Posavec, Pjera Meničanina, Mirelu Brekalo, Ljubomira Kerekeša, Nenada Cvetka, Božidara Smiljanića, Marina Arman Grbinu, Dinu Jelusića, Janka i Jelenu Popović Volarić, Ivu Vučković...

Priča o igračkama 3 u hrvatskim kinima počinje igrati 8. srpnja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 07:28