'ZAGREBAČKE PRIČE 2'

Sara Hribar snimila romantičnu dramu o mladoj obitelji

Nakon uspjelog prvog nastavka “Zagrebačkih priča”, omnibusa devet kratkih filmova koji se bave svakodnevicom stanovnika glavnog grada Hrvatske različitih generacija, društvenog položaja i interesa, u ponedjeljak se u Zagrebu nastavilo snimanje drugog dijela - “Zagrebačke priče 2 - Ljubav”, u produkciji Propeler filma.

Poveznica svih priča je ljubav, a jedna od njih je i film radnog naziva “Al’ tata ti me voliš”, romantična drama po scenariju i u režiji Sare Hribar čije je snimanje završeno krajem prošlog tjedna:

Priča o mladom paru

- Radim sa svojim najdražim ljudima, koji su ujedno i vrhunski glumci, direktori fotografije, producenti, itd. O svemu drugome razmišljat ću kasnije. Trenutno sam samo zahvalna na prilici da ispričamo tu jednu malu priču o mladom bračnom paru koji se bori sa svim izazovima suvremene rutine i nametnutih klišeja o obiteljskoj sreći - izjavila je 25-godišnja Sara Hribar, dodavši da se “zbog glumačke ekipe iz snova” osjeća kao najsretnija redateljica na svijetu.

Ekipa iz snova

Uz već afirmirane glumce ( Dijana Vidušin, Stjepan Perić, Jadranka Đokić, Frano Mašković, Marija Tadić, Ivan Glowatzky, Mislav Čavajda, Borko Perić i drugi), važne uloge u filmu imaju i djeca glumci, a glavnu dječju ulogu tumači izuzetno talentirana djevojčica Nika Trenc Sato. Direktor fotografije je Vjekoslav Skledar, urednik fotografije u Nedjeljnom Jutarnjem, a premijera filma očekuje se na nadolazećem Pula Film Festivalu .

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
29. travanj 2024 17:35