DEADPOOL UMJESTO MACAULAYA CULKINA

'STONED ALONE' U novoj verziji filma 'Sam u kući' glavni lik će se napušen u paranoji suočiti s provalnicima

 Profimedia
 

Kanadski glumac i producent Ryan Reynolds razmahao se nakon nevjerojatnog uspjeha filmova o Marvelovom stripovskom anti-junaku Deadpoolu, pa se prihvatio i produkcije "remakea" nezaobilazne božićne i obiteljske komedije 'Sam u kući'.

No, u njegovoj verziji sam u kući neće ostati sladak mališan (uloga koja je obilježila filmsku karijeru Macaulaya Culkina), već 20-ineštogodišnji uzgajivač trave koji propusti avion za svoje skijaške praznike.

Umjesto nesuđenom skijanju, glavni lik se okrene neobuzdanom pušenju marihuane, sve dok ga ne obuzme paranoja i počinje vjerovati da je čuo nekoga kako provaljuje u njegovu kuću. Ispadne da su to lopovi, pa junak najavljenog filma 'Stoned Alone', u stanju potpune napušenosti i paranoje, pokušava otjerati lopove i obraniti svoju bazu.

Reynolds će ovu komediju producirati za Fox, a režirat će je Augustine Frizzell po scenariju Kevina Burrowsa i Matta Midera (Netflixov 'The Package').

Originalni film 'Sam u kući' pojavio se u kinima 1990. godine, pa bi ovaj svojevrsni remake mogao obilježiti 20-godišnjicu filmske priče uz koju se veže sve veća količina nostalgije.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 05:07