'DUDE'

VIDEO: GODINAMA ČEKATE NASTAVAK KULTNOG FILMA 'BIG LEBOWSKI'? Evo što su braća Coen otkrili o tome...

 YouTube
O popularnosti 'Big Lebowskog' svjedoči činjenica da se mnoštvo obožavatelja ovog filmskog lika već 14 godina godina okuplja na tradicionalnom festivalu posvećenom 'Dudeu'

Proslavljeni redateljski dvojac Joel i Ethan Coen u intervjuu za Variety raspršili su nade hordi tvrdokornih ljubitelja filma 'Big Lebowski' o snimanju nastavka njihove kultne komedije s Jeffom Bridgesom iz 1998. godine.

Naime, govoreći o načinu kako je George Clooney progurao snimanje njihovog novog filma 'Ave, Cezare!' (koji uskoro dolazi u kina) tako što je neprestano govorio medijima da je to njegov novi projekt, Joel Coen je rekao da bi to isto željela Tara Reid (koja je glumila Bunny Lebowski). "U tom slučaju ne mislim da bismo udovoljili", dodao je Joel Coen. O popularnosti 'Big Lebowskog' svjedoči činjenica da se mnoštvo obožavatelja ovog filmskog lika već 14 godina godina okuplja na tradicionalnom festivalu posvećenom 'Dudeu'.

No, Joelov brat Ethan otkrio je da ipak planiraju u jednom trenutku snimiti jedan filmski nastavak, i to za 'Bartona Finka' iz 1991. "To je film za koji mislimo da zaslužuje nastavak, pod naziuvom 'Stari Fink', ali ga ne želimo raditi dok Turturro ne bude prilično star. A na putu je...", komentirao je Joel Coen.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. lipanj 2024 02:05