SVI U KINO

Vodimo vas u kino - Osvoji ulaznice za film 'Cura na lošem glasu'

Olive Penderghast je bila obična američka srednjoškolka dok jednoga dana nije odlučila prestati biti toliko tipična.

Što bi trebala napraviti prosječna djevojka Olive kad njena prijateljica Rhiannon poželi doznati što je radila preko vikenda, a ona joj nema apsolutno ništa za ispričati? Može li ne-entitet, potpuna nula, anonimna djevojka poput Olive smisliti sitnu laž koja će joj donijeti barem malo onoga za čime mašta svaki tinejdžer – popularnosti?

Neke se glasine jednostavno ne mogu zaustaviti, pogotovo kad Marianne, najpopularnija cura srednje škole Ojai, krivo protumači Olivine riječi koje je usput načula. Vrlo brzo, šuškanja o Olivinom promiskuitetu postaju top tema.

U trenu, svi su učenici preko twitera i facebooka upoznati s Olivinim navodnim nesmotrenostima. Iako nije maštala baš o takvom tipu popularnosti, slave se prilično teško odreći pa Olive odluči ne negirati glasine. Čak naprotiv, i sama ih podupire svojim novim seksi izgledom i sarkastičnim ponašanjem. Na kraju krajeva, ona zna pravu istinu, a i njeni joj roditelji vjeruju. A i nikome ne nanosi zlo, zar ne?

Naravno, njen omiljeni profesor gospodin Griffin izražava zabrinutost, a njegova žena nudi svoje specifične savjete. No pažnja kojom je okružena godi Olive i ona odlučuje iskoristiti svoju novu reputaciju kako bi pomogla drugim učenicima koji su sve samo ne popularni, uključujući i svog prijatelja Brandona.

Dok se njena priča nastavlja i polako započinje svoj vlastiti život, Olive nema drugog izbora nego identificirati se s likom iz romana „The Scarlet Letter“, kojeg upravo obrađuju na satu profesora Griffina. No kada Olive počne gubiti kontrolu nad sve većom bujicom glasina, otkriva da nije baš lako nositi se s njima. Ukoliko ne raščisti stvari, drugi će ljudi zbog nje biti u ozbiljnim problemima…

Film u naša kina stiže 25.11, a vi imate priliku osvojiti 10 kino ulaznica (5x2) za Movieplex!

Sve što trebate jest biti FAN naše Facebook stranice, kliknuti LIKE na post o nagradnoj igri ili poslati mail na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. i pričekati izvlačenje dobitnika sljedeći utorak!

Dobitnici 5x2 ulaznice su:

Ana Galic

Andrija Šibalić

Ivan Čačić

Željka Cvitković

Matija Trusić

Dobitnici svoje ulaznice mogu iskoristiti u kinu Movieplex u razdoblju od 25.11. do 5.12.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
25. travanj 2024 06:02