PRVI IZLET NA TV SLAVNOG REDATELJA

DUGOOČEKIVANI TELEVIZIJSKI PROJEKT WOODYJA ALLENA DOBIO TRAILER Miley Cyrus kao hippy djevojka remeti život pisca Woodyja Allena

 Crisis in Six Scenes / AMAZON

Amazon je objavio trailer za dugoočekivani televizijski projekt Woodyja Allena 'Kriza u šest scena' ('Crisis in Six Scenes'), prenosi Variety.

Serija bi se trebala na Amazon Primeu, streaming servisu tvrtke Amazon, početi prikazivati 30. rujna, a najava filma pokazuje da će serija biti samosvjesna.

'Radim na ideji za televizijsku seriju', kaže Allen svom frizeru u jednoj od scena. 'Ah, znači, uobičajena disfunkcionalna obitelj sazdana od žene i djece brzih jezika te napaćenog muža? Nešto tog tipa?', pita ga frizer. Allen na to zamuca, slegne ramenima i prizna da je frizer u pravu.

Serija 'Kriza u šest scena' smještena je u 60-e godine prošlog stoljeća, a bavi se životom para koji čine Woody Allen i Elaine May koji biva okrenut naopačke kada u njega uđe hipijevka Miley Cyrus.

Ako je scena iz trailer ikakva indikacija, Allen i Cyrus, odnosno njihovi likovi se neće baš dobro slagati. 'Nije da mi se ti ne sviđaš... već sve što predstavljaš', kaže Allen Cyrus.

'Krizu u šest scena' napisao je i režirao Woody Allen, imat će šest epizoda od kojih će svaka trajati 30 minuta. Ova je serija prvi televizijski ovakvog obujma za proslavljenog redatelja.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
10. svibanj 2024 11:48