STARI TRAČEVI KOLAJU

Mladi ljepotan ‘isti je tata‘, samo koji? Fanovi: ‘Zamislite da ste Sinatrin sin, a morate se praviti da vam je Woody Allen otac‘

Sin glumice Mije Farrow, Ronan Farrow, mnoge je iznenadio svojim izgledom...

Ronan Farrow

 Zumapress.com/Mega/The Mega Agency/Profimedia/Zumapress.com/mega/the Mega Agency/profimedia

Novinar i sin glumice Mije Farrow, Ronan Farrow, mnoge je iznenadio svojim izgledom i podsjetio na stare tračeve.

"Nevjerojatno je lijep", "Lijep je kao lutkica", pisali su na društvenim mrežama, a mnogi su se složili da "izgleda identično kao Frank Sinatra".

"Mia Farrow sigurno gleda u ove fotografije i smije se i smije kad pomisli da će ih i Woody vidjeti", glasio je jedan od posljednjih aktualnih komentara na X-u.

"Zamislite da ste sin Franka Sinatre, a morate se praviti da vam je Woody Allen tata. Bože, meni bi to bilo bolesno", glasio je drugi.

"Mia Farrow odabrala je svoju istinu i svi smo se složili s njom, kao kad se igraš skrivača s malim djetetom i praviš se da ne vidiš da im stopala vire iza zastora", glasio je još jedan.

Konstatirali su i da uopće ne nalikuje Woodyju Allenu, Mijinom bivšem suprugu, koji je navodno njegov otac.

Mia Farrow bila je u braku s Frankom Sinatrom od 1966. do 1968., a njihov prekid završio je u prijateljskom tonu te su ostali bliski sve do njegove smrti 1998. Vjenčali su se kad je on imao 50, a ona 21 godinu.

image

Woody Allen i Mia Farrow

Mediapunch Inc/Alamy/Alamy/Profimedia/Mediapunch Inc/alamy/alamy/profimedia

Njezina turbulentna veza s Allenom i njezin odnos sa Sinatrom potaknuli su nagađanja da je Ronan sin potonjeg. I sama glumica potaknula je lude teorije kada je sugerirala da se njezina veza sa Sinatrom nastavila i nakon razvoda. "Vraćao se, iznova i iznova, i iznova i iznova. Mislim, nikad se nismo zapravo rastali", rekla je za Vanity Fair 2013., a na pitanje bi li onda Ronan mogao biti Sinatrin sin, odgovorila je: "Mogao bi biti."

A i sam Ronan bio je očito itekako svjestan tih nagađanja. "Slušajte, svi smo ‘možda‘ sinovi Franka Sinatre", tweetao je nakon intervjua svoje majke. Allen i sam zna da postoji šansa da Ronan nije njegov, a njihov odnos je oduvijek bio kompliciran.

"Po mom mišljenju, on je moje dijete. Mislim da jest, ali ne bih se kladio u svoj život", izjavio je za Vulture 2018. A tad je iskoristio priliku i da saspe paljbu po Farrow. "Predstavljala se kao vjerna osoba, a to nikako nije bila", rekao je.

image

Ronan Farrow i Mia Farrow 2019. godine

Imagespace/Zuma Press/Profimedia/Imagespace/zuma Press/profimedia

Međutim, kći vlasnika najljepših plavih očiju Hollywooda, Tina Sinatra, u jednom je intervjuu iz 2015. izjavila da je njezin otac imao vazektomiju i da mu Ronan Farrow nikako nije mogao biti sin.

Farrow i Woody Allen svoju su vezu započeli 1980., a 1987. rodilo se njihovo jedino biološko dijete. Prekinuli su 1992. nakon što je ona doznala da je Allen imao aferu s njihovom posvojenom 22-godišnjom kćeri Soon-Yi Previn.

Kao da to nije dovoljno skandalozno, Allen je iste godine bio pod istragom zbog optužbi da je seksualno zlostavljao svoju i Farrowinu 7-godišnju kćer Dylan, što je on dugo negirao. Godine 1993. tužitelj je odlučio ne pokrenuti slučaj protiv Allena kako bi izbjegao nanošenje daljnje traume Dylan, izvijestio je New York Times. I zbog očevog navodnog seksualnog napada na jednu sestru i zbog umiješanosti s drugom, Ronan se otuđio od Allena. Ne samo to, također je i jedan od Allenovih najvećih kritičara.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 18:28