SLOŽNA MOMČAD

FOTO: BOJAN NAVOJEC NAPOKON POBIJEDIO BRATA! Glumac donio preokret u popularnoj HRT-ovoj emisiji 'Volim Hrvatsku'

Ivica Zadro, Duško Modrinić, Stipe Žunić i Bojan Navojec
 HRT
 

Nakon niza od nekoliko uzastopnih pobjeda ekipe koju predvodi Goran Navojec u popularnoj HRT-ovoj zabavnoj emisiji "Volim Hrvatsku" konačno je opet došao red na njegova brata Bojana Navojca, koji je u nedjelju navečer pobijedio u emisiji prikazanoj na Prvome programu Hrvatske televizije.

Bojanova je ekipa jedanaestu emisiju privela kraju rezultatom 76 prema 43. Kapetan Goran, džudašica Tena Šikić, glumica Ana Gruica i pjevačica Jasna Zlokić odlično su se držali, ali na kraju nisu imali izgleda protiv Bojanove pobjedničke momčadi - bacača kugle Stipe Žunića te glumaca Duška Modrinića i Ivice Zadre.

HRT

Stipe je bio najuspješniji u prepoznavanju pjesama, a Ivica Zadro bio je odličan u igri "Poznati sunarodnjaci", u kojoj je Bojanova momčad osvojila 15 bodova. Ni igra "Sretan rođendan" nije išla Goranu i njegovoj ekipi. Dar je eksplodirao u rukama Ane Gruice, što je Bojanovoj ekipi donijelo 13 bodova.

HRT

Braća Navojec, Mirko Fodor i njihovi suigrači gledatelje Hrvatske radiotelevizije očekuju i iduće nedjelje u novome izdanju emisije "Volim Hrvatsku", koja se prikazuje na Prvome programu Hrvatske televizije s početkom u 17.35 sati.

HRT

HRT

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 06:43