KAKVO IZNENAĐENJE

FOTO: LJUBITELJI FILMA JEDVA DOČEKALI RELAKSACIJU MJERA Red za drive-in kino bio je nepregledan, mnogi su ostali bez mjesta i propustili projekciju

 Zeljko Hajdinjak/CROPIX
 

Pučko otvoreno učilište Varaždin i Grad Varaždin pripremili su nesvakidašnje iznenađenje za sugrađane. Drive-in kino kod Gradske sportske dvorane Varaždin, koje kao da je izašlo iz filma Povratak u budućnost, prenosi portal evarazdin.

Pandemija koronavirusa vratila nas je u prošlost kinematografije i popularnosti ovih kina u Americi. Gužva oko varaždinske Arene potvrda je da je projekt pun pogodak te da su ljubitelji filma i izlazaka jedva dočekali popuštanje mjera izolacije.

Kolona je bila nepregledna, na red se čekalo od rotora u Koprivničkoj ulici, a mnogi koji su željeli prisustvovati ovom jedinstvenom događaju morali su se vratiti, jer je interes bio puno veći od trenutno dozvoljenih mjesta.

Večeras je prikazan film 'Nož u leđa', a sutra od 20 sati na rasporedu je 'Jumanji 2'. Ulaz na projekcije je besplatan samo se treba doći ranije jer je i dalje ograničen broj automobila.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 20:07