BILO JEDNOM U HOLLYWOODU

LEONARDO DICAPRIO I BRAD PITT GLUMIT ĆE U NOVOM TARANTINOVOM FILMU DiCaprio će glumiti bivšu filmsku zvijezdu, a Pitt njegova dvojnika kaskadera

Leonardo DiCaprio, Brad Pitt
 Mark Blinch, Mario Anzuoni / REUTERS

Leonardo DiCaprio i Brad Pitt, dvije najveće holivudske zvijezde, glumit će u novom filmu Quentina Tarantina smještenom u doba hipija 1969. godine, u vrijeme ubojstava koje je počinila sotonistička sekta Charlesa Mansona.

U filmu naslovljenom "Bilo jednom u Hollywodu" DiCaprio će glumiti bivšu filmsku zvijezdu specijaliziranu za westerne u televizijskim serijama, a Pitt njegova dvojnika kaskadera.

Bit će to prvi put da dvojica glumaca zajedno nastupaju u filmu.

I zvijezda i njegov kaskader "bore se da prežive u Hollywoodu koji više ne prepoznaju. No Rick (DiCaprio) ima vrlo slavnu susjedu ... (glumicu) Sharon Tate", objavio je studio Sony Pictures siže filma.

Glumica Sharon Tate tada je bila trudna i u braku s redateljem Romanom Polanskim, a ubili su je 1969., sljedbenici Charlesa Mansona, jednog od najgorih zločinaca, koji je umro lani kao 83-godišnjak služeći kaznu doživotnog zatvora.

Film će se početi prikazivati 9. kolovoza 2019., točno 50 godina nakon što su Tate i njezini prijatelji pronađeni nasmrt izbodeni.

Tarantino je rekao da je pet godina radio na scenariju te da je većinu svog života proveo je u Los Angelesu, "uključivo 1969., kada je imao sedam godina".

DiCaprio je već osvojio jednog Oscara 2016., a Pitt je bio samo nominiran. Tarantino je vlasnik dva Oscara za filmove "Odbjegli Django" i "Pulp Fiction".

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 15:08