SVEMIRSKI KRAJ KARIJERE

ŠOKANTAN ISKORAK SLAVNOG REDATELJA Quentin Tarantino želi snimiti 'Zvjezdane staze' kao svoj zadnji film

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 05.12.2017. u 14:37

LYON, FRANCE - OCTOBER 08: Quentin Tarantino attends the opening ceremony of the 8th Lumiere Film Festival in Lyon on October 8, 2016 in Lyon, France. (Photo by Dominique Charriau/Getty Images)
Getty Images

 

Slavni holivudski redatelj Quentin Tarantino podijelio je svoju ideju o novom filmu 'Zvjezdanih staza' s producentom J.J. Abramsom, koji je ideju prenio studiju Paramount i u planu je okupljanje scenarista koji bi osmislili film prema Tarantinovom konceptu, javlja Deadline.

 

Ovo bi mogao biti veliki iskorak u Tarantinovoj karijeri, jer je do sada nije režirao filmske franšize, kao ni SF-ove. Redatelj trenutno radi na svojem filmu još nepoznatog naziva, koji se očekuje u kinima 2019.

 

Ako bi Tarantino režirao 'Zvjezdane staze', to bi bio njegov deseti film u karijeri, a poznato je iz njegovih istupa da je najavio kako će prestati snimati nakon desetog filma.

 

Tarantino je u jednom intervjuu 2015. kazao da je veliki ljubitelj originalne tv-serije 'Zvjezdane staze' i da mu je jedna od najboljih epizoda 'Yesterday’s Enterprise' koja se bavi putovanjem kroz vrijeme.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo