TV TRAČ

TKO ĆE VODITI POTJERU NAKON TARIKA? Za upražnjeno mjesto voditelja popularnog kviza kotiraju četiri imena, HRT otkrio kako će donijeti odluku

    AUTOR:
    • Klara Rožman

  • OBJAVLJENO:
  • 20.04.2019. u 16:58

Bruno Konjevic, Tomislav Kristo, Neja Markicevic / CROPIX

Barbara Kolar, Joško Lokas, Daniela Trbović

Tarik Filipović napušta stolicu tog kviza nakon šest godina i na jesen se vraća izazovu u kvizu 'Tko želi biti milijunaš'

Kako neslužbeno doznajemo s HRT-a, novi voditelj kviza “Potjera” bit će izabran na posebnoj internoj audiciji.

Kao što smo već pisali, Tarik Filipović, koji je šest godina vodio “Potjeru”, na jesen se vraća u kviz “Tko želi biti milijunaš?” koji će se nakon stanke od devet godina početi ponovno prikazivati.

Time ostaje upražnjeno mjesto voditelja u “Potjeri” koja će u jesenskoj shemi također biti na programu. Kao Tarikovi nasljednici u “Potjeri” spominju se Barbara Kolar (koja je 2002. godine i sama bila u igri za moguću voditeljicu “Milijunaša”), Daniela Trbović (bivše zaštitno lice kviza “Najslabija karika”), Joško Lokas (čiji se aktualni kviz “Šifra” na jesen neće emitirati) te svestrani Mirko Fodor.

- Svi su oni sjajni voditelji i teško je donijeti odluku o tome tko će od njih biti najbolji kao novi voditelj ‘Potjere’. Stoga ćemo najvjerojatnije u svibnju napraviti internu audiciju s ‘lovcima’ i na licu mjesta vidjeti tko se najbolje snašao u ulozi voditelja tog kviza - kaže naš izvor s HRT-a.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo