DISCOTEQUE RIVA

'Djed' DJ Carl Cox nastupa na splitskoj rivi

 Jadran Babic / CROPIX
Svjetski poznati DJ nastupit će večeras 13. kolovoza na splitskoj rivi koja će prvi put biti pretvorena u "DISCOTEQUE RIVA"

Svjetski poznati DJ Carl Cox nastupit će večeras 13. kolovoza na splitskoj rivi koja će prvi put biti pretvorena u " DISCOTEQUE RIVA".

Na rivi dugačkoj 350 metara i širokoj 50 metara očekuje se preko 20 tisuća ljudi koje će od 22 sata pa sve do 4 ujutro plesati na elektroničku glazbu. Najbolji DJ na svijetu proteklih 25 po izboru časopisa Mixmag 2008. godine, 48-godišnji Cox iz Londona bit će glavna zvijezda.

Iako splitska riva nerijetko postaje pozornica, posebno za proslavu blagdana svetog Duje, kada su na njoj nastupali izvođači poput Cesarije Evore, Gothan Projecta ili Stereo MCsa, ovo je prvi put da će riva službeno biti pretvorena u mjesto na kojem će se naplaćivati ulaznica.

Naime, pod pokroviteljstvom Beck'spearance-a i Grada Splita po prvi put zaživjeti će projekt "DISCOTEQUE RIVA", koji će se ubuduće održavati svake godine na drugi petak u kolovozu. Prvi gost ovog top glazbenog događaja na Jadranu ove godine je najslavniji svjetski DJ, Carl Cox iz Londona.

Nakon nedavno održanih Atlantis festivala i Enter festivala, ovaj događaj treći je događaj s elektroničke scene u Splitu, što znači priličan pomak u ponudi zabave u glavnom gradu Dalmacije, za koju se domaći i strani turisti često žale kao manjkavu. Nadajmo se da, za razliku od gore spomenuta dva festivala, neće biti tehničkih problema oko urušavanja pozornice i da kiša barem ovaj treći put neće pokvariti dobru zabavu!

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
27. travanj 2024 16:46