PJEVAČI, PISCI, UMJETNICI...

DRUŠTVENE MREŽE PREPLAVLJENE OPROŠTAJNIM PORUKAMA OD OLIVERA Svi tuguju za legendom: 'Srce mi se lomi, bio si mi uzor, kolega i frend'

 Duje Klarić / HANZA MEDIA
 

Ča je život vengo fantažija... Odlazak legendarnog hrvatskog pjevača Olivera Dragojevića popraćen je mnoštvom reakcija koje su njegovi poklonici ostavljali na društvenim mrežama, poput splitske književnice Olje Savičević Ivančević.

Mlada pjevačka zvijezda Marko Tolja objavio je vrlo emotivan i iskren oproštaj s Oliverom na Instagramu:

"Srce mi se lomi! Otišao je najveći. Otišao je onaj od koga sam sve naučio, kojeg sam najviše volio, kojemu sam se najviše divio. Nikad te neću zaboravit! Nitko te nikad neće zaboravit. Bio si moj uzor, kolega i frend. Jer takav si bio - neposredan. Najveći, a najskormniji. I ne znam više što da napišem jer svaka riječ je premalo i ne može opisati kako se danas osjećam. Pa eto, možda najbolje stati. Kažu da slika govori 1000 riječi. Evo tri koje su me obilježile za cijeli život: 1. Prvi put kad sam te upoznao kao klinac (na nekom tvom, tresao sam se ko šiba), 2. Najljepši trenutak u mojoj karijeri (pjevati s tobom u Royal Albert Hallu - ni danas si ne mogu objasniti koliko je to bilo veličanstveno za mene), 3. Naša zadnja zajednička fotka. Hvala ti na svemu! Hvala što si me prihvatio u svoj krug, na svim lijepim riječima i gestama potpore. Zbog tebe se bavim glazbom, zbog tebe sam glazbeno to što jesam! Volim te Stari!"

Srce mi se lomi! Otišao je najveći. Otišao je onaj od koga sam sve naučio, kojeg sam najviše volio, kojemu sam se najviše divio. Nikad te neću zaboravit! Nitko te nikad neće zaboravit. Bio si moj uzor, kolega i frend. Jer takav si bio - neposredan. Najveći, a najskormniji. I ne znam više što da napišem jer svaka riječ je premalo i ne može opisati kako se danas osjećam. Pa eto, možda najbolje stati. Kažu da slika govori 1000 riječi. Evo tri koje su me obilježile za cijeli život: 1. Prvi put kad sam te upoznao kao klinac (na nekom tvom, tresao sam se ko šiba), 2. Najljepši trenutak u mojoj karijeri (pjevati s tobom u Royal Albert Hallu - ni danas si ne mogu objasniti koliko je to bilo veličanstveno za mene), 3. Naša zadnja zajednička fotka. Hvala ti na svemu! Hvala što si me prihvatio u svoj krug, na svim lijepim riječima i gestama potpore. Zbog tebe se bavim glazbom, zbog tebe sam glazbeno to što jesam! Volim te Stari!

A post shared by Marko Tolja (@marko.tolja) on

Adio meštre! - pozdravio se Goran Karan s velikim pjevačem.

"Njegova glazba pratila me u stopu kroz život!! Ostavio je zaista trag u beskraju....", napisala je kazališna redateljica Saša Broz.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
24. travanj 2024 19:35