KLUPSKA PATROLA

FOTO: BILI SMO NA OTVORENJU NOVE, RADIKALNO PREUREĐENE TVORNICE KULTURE Pogledajte kako su sinoć Let 3 lansirali novo ruho čuvenog zagrebačkog kluba

 Goran Mehkek / HANZA MEDIA
 

Mogućnost primanja većeg broja publike, puno više šankova, dostupnije garderobe i bolja klimatizacija - bili su to primarni zadaci rekonstrukcije zagrebačkog kluba Tvornica kulture u zahvatu koji je trajao cijeloga ljeta.

S prvim danima klimatske jeseni prostor je otvorio svoja vrata i pokazao ispunjeno obećanje, pružajući solidan prostor za održavanje rock koncerata u centru metropole, trenutno jedini takve vrste.

Uz funkcionalna poboljšanja, klub je u novoj inačici publici pokazao svoje "kosti", ogolivši dio ciglenih stupova i zidova koji emitiraju vintage dojam, dok osvjetljenje i staklena ploha između dvije dvorane pričaju suvremeniju priču. U 'Malom pogonu', klupskom utočištu okorjelih ovisnika o nikotinu, sada se nalazi niz stolova sa stolcima.

Nakon Nene Belana i Fiumensa, u prostoru koji je nekoć bio televizijski studio, u subotu navečer je svojim upečatljivim scenskim nastupom vikend otvaranja "podebljao" Let 3, uz kaleidoskop pjesama iz karijere koja je obilježila posljednjih 30 godina domaće rock scene.

FOTOGALERIJA: Let3 koncertom otvorio preuređeni prostor Tvornice kulture

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 17:05