ZAVRŠAVA VLADAVINA U KRVI

LEGENDARNA METAL GRUPA SLAYER NAJAVILA OPROŠTAJNU TURNEJU Obožavateljima je ovo posljednja šansa da dožive jedinstven nastup pionira thrash metala

Slayer je u Hrvatskoj nastupio više puta, zadnji put je to bilo pretprošle godine na Zagrebačkom velesajmu s kolegama iz Anthraxa
 Ranko Suvar / HANZA MEDIA
 

Legendarna američka thrash metal grupa Slayer u ponedjeljak je najavila da će 2018. godine održati svoju posljednju turneju, piše Loudwire.

Datumi održavanja posljednjih nastupa nisu objavljeni, međutim iz Slayera obećavaju da će oproštajna turneja biti svjetskog karaktera.

Video objava u kojem je Slayer najavio da će njihova ovogodišnja turneja biti ujedno i posljednja sadrži fotografije i snimke benda tijekom godina.

"Nakon 35 godina, vrijeme je da počnem primati mirovinu", rekao je basist i pjevač Tom Araya u intervjuu 2016. godine. Araya je tom prilikom rekao da su mu se životni prioriteti promijenili otkad je postao otac, ali da mu sviranje uživo i dalje pričinjava veliko zadovoljstvo.

"Volim pjevati i jednostavno izbacivati to sr**e van te uvjeravati ljude da je taj tip je***i manijak. To je poput glume. Osjetiš riječi i pokažeš ih licem, tijelom i energijom. Volim to sr**e", rekao je Araya.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 06:35