'Hardwired...To Self-Destruct'

METALLICA OBJAVILA 10. STUDIJSKO IZDANJE Obradili Iron Maiden i Deep Purple, večeras na YouTubeu prijenos koncerta u Londonu

 Universal Music
U 22:00h bend će uživo prenositi svoj nastup direktno iz The House of Vans u Londonu

Metallica je danas objavila iščekivano deseto studijsko izdanje "Hardwired...To Self-Destruct". Novo izdanje snimano je u HQ studiju u Kaliforniji, a produkcijski ga potpisuju Greg Fidelman, James Hetfield i Lars Ulrich. Fidelman je do sada radio s bendovima kao što su Slayer, Black Sabbath, Red Hot Chili Peppers, Audioslave, Slipknot i System of a Down, a surađivao je već i s Metallicom na albumu "Death Magnetic" (2008.), koje novo izdanje izdanje ujedno i nasljeđuje.

Album "Hardwired…To Self-Destruct" prvo je studijsko izdanje Metallice od 2008. godine i multiplatinastog albuma "Death Magnetic", a prethodno su objavljene tri pjesme - "Hardwired", "Moth Into Flame" te "Atlas, Rise!", koje autorski potpisuju James Hetfield i Lars Ulrich. Novo izdanje u fizičkom, ali i digitalnom deluxe izdanju dolazi na čak 3 CD-a, a sadrži autorske pjesme, ali i obrade pjesama kao što su "Remember Tomorrow" Iron Maidena, ili pak "When A Blind Man Cries" Deep Purple-a.

Metallica se trenutno nalazi na WorldWired turneji, a povodom objave novog studijskog izdanja, danas 18. studenog, u 22:00h bend će uživo prenositi svoj nastup direktno iz The House of Vans, u Londonu. Prijenos uživo svima će biti dostupan putem službene web stranice benda te njihovog YouTube kanala - MetallicaTV.

Bend se može pohvaliti s brojkom većom od 110 milijuna prodanih primjeraka albuma, dobitnici su 9 Grammy nagrada, dvije American Music nagrade te nekolicine MTV Video Music nagrada. 2009. godine primljeni su u Rock and Roll Hall of Fame, a 2013. godine postali su prvi bend koji je svirao na Antarktici, te ujedno prvi bend koji je svirao na svih sedam kontinenata.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 15:50