MAHMUT ORHAN U MAGICU

SVJETSKA ZVIJEZDA GOSTUJE U NOVOM ZAGREBAČKOM HIT KLUBU Jedan od globalno najpopularnijih DJ-a izvodit će svoje, ali i hitove drugih velikana

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 07.02.2019. u 21:58

PR

Mahmut Orhan

 

Jedan od najboljih svjetskih DJ-a Mahmut Orhan gostuje u novom zagrebačkom hit klubu Magic. Od svog nedavnog otvorenja, kada je izazvao veliko zanimanje javnosti, Magic redovno iznenađuje novitetima. Gostovanje ljubimca zagrebačke publike zasigurno je jedno od najzvučnijih.

PR

Mahmut Orhan

 

Najpopularniji turski DJ svoje, ali i hitove brojnih svjetskih zvijezda, izvest će ovog petka, 8. veljače u klubu koji se nalazi u sklopu hotela Sheraton. Mahmutovi hitovi kao što su  Feel, Save me i 6 Days  neizostavan su dio repertoara svakog dobrog partyja. Nastupao je na brojnim lokacijama diljem svijeta, a njegovi hitovi na YouTubeu imaju desetke milijuna pregleda. Samo u proteklih mjesec dana nastupio je na festivalima od Abu Dhabija do Švicarske, a u Zagrebu će pokazati dobru energiju koja uvijek oduševljava publiku. 

PR

Mahmut Orhan

PR

Mahmut Orhan

 

Svi posjetitelji Magica moći će uživati i u gastro specijalitetima talijanske i azijske kuhinje te pretvoriti petak u nezaboravnu noć odlične glazbe, delicija i zabave. Školovano i stručno osoblje, izbor rijetkih svjetskih pića i jedinstveno uređen interijer pokazat će zašto je Magic u kratko vrijeme postao nezaobilazno mjesto na zagrebačkoj sceni. 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo