VELIKI KONCERT

TOM JONES U DUBROVNIKU Energičan nastup i najveći hitovi rasplesali nekoliko tisuća obožavatelja legendarne zvijezde: 'Sretan sam što sam ovdje!'

    AUTOR:
    • Lorita Vierda

  • OBJAVLJENO:
  • 01.07.2019. u 23:44

Dubrovnik, 010719.
Nastup Tom Jonesa ispred dubrovacke Katedrale na Stradunu povodom 70 godina Dubrovackih ljetnih igara.
Foto: Bozo Radic / CROPIX
Bozo Radic / CROPIX

Nastup Tom Jonesa

Rock 50-ih i 60-ih, Gospel i Las Vegas, Chuck Berry i Little Richard, sve to provukao je večeras jedan od najvećih zvijezda legendarni Tom Jones koji je nastupio pred nekoliko tisuća Dubrovčana i njihovih gostiju.

"Ovaj je grad prelijep, prvi put sam ovdje, u šoku sam, kako su sve ovo izgradili?! U svakom slučaju, sretan sam sto sam ovdje"- rekao je uzbuđeni Tom kojemu godine nisu nimalo naškodile.

Njišući se kao mladić i s glasom koji je jednako fantastičan kao i prije puno godina, neprekidno se smijao i zabavljao publiku, komunicirajući s obožavateljima.

Sex bomb je bila među prvih pet pjesama i raspalila je publiku, a sjajan bend koji ga prati još je i vise oduševio.

Teški, pravi i čisti rock užitak je za uši koje znaju slušati. Spektakularni Velški tigar pohvalio se i zdravstvenim novostima.

"Bio sam nedavno prijatelju Little Richardu u bolnici, slomio je kuk, mislim da ga je malo previse koristio, kao i ja, ali ja imam novi i radi k'o bog!" - nasmijao je Tom publiku.

Energija kojom zrači i na pragu devetog desetljeća jedna je od stvari zbog koje smo sretni da je baš Dubrovnik odabrao kao svoju pozornicu.

It's not unusual, Fall in love, Green green grass of home pjesme su koje generacije znaju i pjevale su ih večeras skupa s Tomom.

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo