UŽIVO NA EUROPSKOM TRGU

VIDEO: ADVENT U ZAGREBU Četiri mlada benda ovoga tjedna

 promo foto
Advent na Europskom trgu traje do 6. siječnja

U drugom tjednu Adventa na Europskom trgu očekuju nas koncerti mladih izvođača i bendova prema izboru ekipe Balcony TV-a: zagrebački kantautor Sebastian Doe nastupa večeras, sutra svira alternativni pop-rock bend Judette, dok je electro-shocked pop dvojac The Hunting Dogs na programu 9. prosinca, a 11. prosinca The Black Room koji se glazbeno oslanja na tamniji prizvuk blues rock i garage rock bendova. Svi koncerti počinju u 20,30 sati.

Kantautor Sebastian Doe nastupa večeras

U četvrtak u 17 sati na programu je afterwork party by JAZZOZO (Funktrain / ZG) koji vrti najbolje od jazza, funka i disca. Nakon afterwork partyja slijedi Jelenova zimnica (10/12) by Jägermeister s početkom u 20 sati. U okviru Jelenove zimnice nastupa Jägermeister Brass Band, a nakon koncerta DJ Luca Goya.

Alternativni pop-rock bend Judette nastupa 8. prosinca

Advent na Europskom trgu traje do 6. siječnja 2016. godine te objedinjuje više od 30 izlagača s modernom ugostiteljskom i kulturnom ponudom. Ispod tisuću srca koja krase Europski trg, s nogu se svaki dan može nešto prigristi uz kuhano vino, kupiti poseban suvenir, božićni ukras ili poklon i poslušati koncert mladih bendova, a tu su i izložbe nedjeljom prijepodne i dječji program vikendom ujutro.

The Black Room

Na Europskom trgu gledat će se i filmovi iz programa Maraton kratkometražnog filma (18.12.), doručkovati uz glazbu u sklopu Frühstücka (26.12.), upoznavati s danskom kulturom, gastronomijom i običajima te kupovati na tržnici lokalne organske hrane Mali plac na Tavanu. Slijede i posebni programi za Badnjak i doček Nove godine...

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 11:24