NA VELIKU RADOST FANOVA

VIDEO: LAIBACH I TRAM 11 U SKLOPU LJETA U MSU Slovenci pripremaju izvrstan audio-vizualni spektakl, a Zagrepčani promoviraju live DVD iz Doma sportova

Tram 11, Laibach
 Mare Milin / PROMO
 

Laibach i Tram 11 održat će ovo ljeto svoje centralne zagrebačke nastupe u sklopu tradicionalnog ljetnog niza koncerata pod zajedničkim nazivnikom Ljeto u MSU. Laibach tako dolaze u Muzej suvremene umjetnosti u subotu 15. lipnja, a Tram 11 u subotu, 13. srpnja.

Laibachu će ovo biti prvo zagrebačko koncertno pojavljivanje nakon kraja 2017., kad su u Tvornici kulture nastupili s programom “Also Sprach Zarathustra”. Ovaj put bend donosi aktualni koncertni program “The Sound of Music”, s kojim se u ovom trenutku nalaze na velikoj europskoj turneji. Izvrstan audio-vizualni spektakl Laibach će predstaviti domaćoj publici 15. lipnja na njihovom jedinom zagrebačkom koncertu ove godine.

Ulaznice su u prodaji već od ovog petka po cijeni od 120 kuna i mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima.

Tram 11, pojačani velikim live bendom, u MSU pak stižu u subotu 13. srpnja. Nakon rasprodanog velikog Doma sportova 2017. i dvije Tvornice kulture u travnju 2018., ovo je nova prilika uživo provjeriti legende domaće hip hop scene i jedne od najznačajnijih predstavnika žanra na ovim prostorima uopće. Biti će to ujedno i koncertna promocija live DVD-a snimljenog u Domu sportova, koji će se na tržištu pojaviti idući mjesec.

Ulaznice za koncert Tram 11 u prodaji su od ovog petka po cijeni od 85 kuna i mogu se kupiti na svim prodajnim mjestima Eventima.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
26. travanj 2024 04:30