LEGACY OF THE BEAST

VIDEO: LEGENDARNI BRITANSKI METALCI IRON MAIDEN DOLAZE U ZAGREB Obožavatelji benda na koncertu će moći uživati u pregrštu klasika

 

Britanska heavy metal institucija Iron Maiden 24. će srpnja 2018. godine posjetiti zagrebačku Arenu u sklopu svoje Legacy of The Beast turneje.

Nakon iznimno uspješne globalne turneje koja je započela prošle, a završila ove godine, Iron Maiden će se u 2018. godini ponovno otisnuti u svijet kako bi svim obožavateljima dala šansu da čuju repertoar koji se više oslanja na hitove s albuma koje su izdali tijekom 80-ih godina prošlog stoljeća.

IRON MAIDEN MONTERREY 1/3/16

Koncept svjetske turneje the Legacy Of The Beast inspiriran je Maidenovom istoimenom mobilnom igrom i stripom, a pozornica i scenografija uključivat će niz različitih, ali međusobno povezanih "svjetova", koji će popratiti set listu velikog izbora materijala iz osamdesetih godina i pregršt iznenađenja s kasnijih albuma, u svrhu postizanja raznolikosti.

"Kao što naši fanovi znaju, pratimo određeni ciklus turneja otkad su se Bruce i Adrian ponovno pridružili Maidenu na početku tisućljeća, izmjenjujući turneje na kojima sviramo glazbu s novih albuma s “History/Hits” turnejama. Mi uživamo raditi na ovaj način iz mnogo razloga, među ostalim i zato što bend ima priliku svirati kako novi material tako i starije hitove, za koje znamo da ih obožavatelji žele čuti", objašnjava menadžer Rod Smallwood.

"Temu ove “History/Hits” turneje odlučili smo temeljiti oko naslijeđa imena Legacy Of The Beast, koja savršeno služi svrsi dajući nam prostora da budemo kreativni i dobro se zabavimo, posebno s Eddiejem! Trenutno ne želim odati previse ali radimo na nekoliko različitih scenografskih setova, a sve u skladu s tradicijom Maidena pa se nadamo priuštiti našim fanovima fantastičan doživljaj kada dođu vidjeti ovaj vrlo poseban show."

Legacy of the Beast turneja počinje 26. svibnja 2018. godine u Tallinnu u Estoniji, a završava u Londonu 10. kolovoza iste godine.

Prodaja ulaznica za koncerte kreće 24. studenog, a svoju možete kupiti putem sustava Eventim. Kao i inače, članovi kluba obožavatelja Iron Maidena ulaznice će moći kupiti nekoliko dana ranije, točnije 20. studenog.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. travanj 2024 09:53