KAD JEZIK POPLAVI

VIDEO: Pogledajte Kristen Stewart kako juri Mustangom u novom spotu Rolling Stonesa

 YouTube

Uz novi album 'Blue & Lonesom' legendarnih Rolling Stonesa koji je izašao danas (najbolji njihov album u zadnjih 35 godina, prema ocjeni rock kritičara Jutarnjeg lista Aleksandra Dragaša), pojavio se i videospot uz blues pjesmu ‘Ride ‘Em On Down’. Glavnu ulogu u videu nosi Kristen Stewart koja, kratko i jasno, juri pustim ulicama Los Angelesa i uživa u muzici.

"Nije trebalo više od nekoliko riječi da me zapale za ideju", komentirala je svoje pojavljivanje u videospotu glumica koja se proslavila ulogom u Sumrak sagi, ali je ostvarila i niz drugih uloga, poput Joan Jett u Runaways ili uloge u posljednjem filmu Woddyja Allena Café Society.

Ližući plavu lizalicu Kirsten je u videospotu obojala svoj jezik u plavu boju, kojom je prigodno obojan i ikonični isplaženi jezik Stonesa (u spotu se pojavljuje na jumbo plakatu pored kojeg Kirsten projuri u vintage Mustangu iz 1965. godine).

Album 'Blue & Lonesom' je snimljen u 3 dana u Londonu, a na njemu se nalaze obrade blues pjesama Jimmyja Reeda, Willieja Dixona, Eddieja Taylora i Howlin’ Wolfa.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
19. travanj 2024 09:05