OSVOJI ULAZNICU

Vodimo vas na Jasmina Stavrosa 12. studenog u Shamballu

U zagrebačkom klubu Shamballa brucoši Građevinskog i Geodetskog fakulteta, Arhitekture te Prava proslavit će početak akademskog života kraljevski. Naime, 12. studenoga 2010. u 22 sata dočekat će ih kralj zabave Jasmin Stavros. Izvrsnom provodu mogu svjedočiti svi oni koji u petak dođu u Shamballu.

Neumorni majstor od fešte ovoga je ljeta održao brojne koncerte na kojima se odlično zabavljalo više od 80.000 ljudi.

“Veselim se, na svakom je mom koncertu u prosjeku bilo oko 5.000 ljudi, a među njima najviše mladih koji su znali sve moje pjesme napamet.“ izjavio je nakon ljetne turneje zadovoljni Stavros.

A pjevali su poznate hitove „Dao bi’ sto Amerika“, „Kad se prijatelji rastaju“, „Ljubio sam anđela“, ali i najnovije „Nemoj se udavati“ i „Ima dana“. Ipak, po željama publike najviše se puta čula pjesma nastala u suradnji Stavrosa i Mladena Grdovića zanimljivog naziva „Alkohol“.

Sigurni smo da će i Shamballom 12. studenoga od 22 sata pa do zore odjekivati zbor raspoloženih glasova publike i Stavrosa. Stoga, uzmite 40 kuna i požurite po svoje ulaznice na blagajnu Shamballe te Građevinski, Geodetski, Arhitektonski ili Pravni fakultet.

Jutarnji list vodi 10 svojih čitatelja na koncert, a sve što morate napraviti jest LIKE-ati ovaj post na našoj Facebook stranici ili poslati mail s osobnim podacima na Ova e-mail adresa je zaštićena od spambota. Potrebno je omogućiti JavaScript da je vidite. te naznačiti u subjectu "Stavros".

Dobitnici su:

Nikolina Šoše

Mirna Korajac

Ante Kraljevic

Petra Pužar

Marina Hemar

Elvira Gašparović

Ivana Pavkovic

Tomislav Kunić

Ivan Vrkić

Tamara Marenčić

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
11. svibanj 2024 14:54