VAŽNA OBAVIJEST

ZBOG LOŠEG VREMENA ODGOĐEN KONCERT URBAN&4 I ZAGREBAČKE FILHARMONIJE Novi termin i informacije o mogućnosti povrata ulaznica bit će poznati u srijedu

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 12.06.2018. u 21:11

Zagreb, 141216.
Kino Europa.
Konferencija za medije na kojoj je najavljen glazbeni festival naziva Sea star festival koji ce se u organizaciji novosadskog EXIT festivala odrzati u umaskom Stella Marisu 26. i 27. svibnja ove godine. Festival su predstavili direktor festivala EXIT i Sea star Dusan Kovacevic, istarski zupan Valter Flego, direktor Istraturista Ronald Korotaj, gradonacelnik Umaga Vili Bassanese i pjevac Damir Urban.
Na fotografiji: Damir Urban.
Foto: Boris Kovacev / CROPIX
Boris Kovačev / HANZA MEDIA

 

Zbog loših vremenskih uvjeta do kojih je u utorak u večernjim satima došlo u Zagrebu, odgađa se koncert Urban & 4 i Zagrebačke filharmonije u organizaciji tjednika Gloria koji je bio najavljen za 21:30h na platou Gradec.

- Dragi ljubitelji Urban & 4 i Zagrebačke filharmonije, zbog vremenskih uvjeta večerašnji koncert se odgađa. Unatoč svim naporima, osim zbog vremena moramo voditi računa o svim izvođačima, tehničkim uvjetima, ugođaju, sigurnosti i naravno vama, publici kojoj je cijela priča bila namijenjena. A u ovakvim uvjetima ono što je zamišljeno, neizvedivo je. Sutra ćemo javiti više informacija o novom terminu koncerta kao i mogućnosti povrata ulaznica, objavili su iz Glorije.

Sve informacije možete pratiti na Glorijinoj Facebook stranici.

 


Besplatno se prijavite na portala Jutarnji.hr

Izdvajamo