MILA GOJSALIĆA

Izvedbe opere u splitskom HNK neće se održati u najavljenim terminima, danas ni u utorak 14. ožujka zbog bolesti solista

 /Vojko Basic/cropix
Nacionalnom prvaku splitskog HNK Ivici Čikešu pozlilo je za premijere opere Mila Gojsalića zbog čega je i premijerna predstava prekinuta, nalazi se na Odjelu neurologije KBC Split na liječenju.

Izvedbe opere Mila Gojsalića neće se održati u najavljenim terminima, danas, u nedjelju 12. i u utorak 14. ožujka zbog bolesti solista, javljaju iz splitskog Hrvatskog narodnog kazališta. O zamjenskim terminima pravovremeno će izvijestiti publiku kojoj se zahvaljuju na razumijevanju.

Nacionalnom prvaku splitskog HNK Ivici Čikešu pozlilo je za premijere opere Mila Gojsalića zbog čega je predstava prekinuta, nalazi se na Odjelu neurologije KBC Split na liječenju.

Čikešu je pozlilo nakon što je završio prvi čin opere koju je pratila publika u punom gledalištu. Prije nego je trebao izaći na veliku scenu, požalio se kolegama da osjeća vrtoglavicu, potom su mu pomoć pružili ravnatelj županijskog Zavoda za hitnu medicinu dr. Leo Luetić i predstojnica Klinike za unutarnje bolesti dr. Daniela Marasović Krstulović.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 01:12