STAND UP KOMEDIJA

USPJEH MARINE ORSAG Hrvatska komičarka u globalnom natječaju za najbolje na svijetu

 promo foto
Marina Orsag, vodeća stand up komičarka regije i rijetka žena koja se bavi tim zanimanjem, izborila je svoje mjesto kao kandidat za najbolje komičare na svijetu i ušla u 20 najboljih

Veliki uspjeh ovih dana ostvarila je hrvatska stand up komičarka Marina Orsag, koja je ušla u konkurenciju najboljih komičara na svijetu.

Montreux Comedy Festival, jedan od najvećih festivala komedije u svijetu, organizirao je potragu za najboljim komičarskim talentima u 120 zemalja. Natječaj je podijeljen na 5 regija gdje se komedija izvodi na engleskom jeziku – Južna Afrika, Azija i Bliski Istok, Amerika i Kanada, Ujedinjeno Kraljevstvo te kontinentalna Europa i Rusija.

Upravo u ovoj zadnjoj kategoriji, kontinentalna Europa i Rusija, Marina Orsag izborila je svoje mjesto kao kandidat za najbolje komičare na svijetu i ušla u 20 najboljih!

Glasanje za najbolje u drugom krugu odvija se preko stranice Jokenation.com i traje do 9. listopada.

Pobjednici unutra svojih regija imat će priliku pokazati svoj talent i humor cijelom svijetu na dvije Jokenation International Gala večeri u sklopu Montreux Comedy Festivala a nakon toga istoimeni program i komičari kreću na turneju po svijetu.

Za vrijeme aktualnog drugog kruga natjecanja odlučuju glasovi publike, koja može glasati putem interneta na linku Jokenationa .

Marina Orsag, vodeća stand up komičarka regije i rijetka žena koja se bavi tim zanimanjem, direktorica je zagrebačkog „doma“ za smijeh pod nazivom Studio Smijeha.

Studio smijeha producira program skoro svaki dan a njihov prostor u Vlaškoj 92 gotovo uvijek je rasprodan.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
20. travanj 2024 21:29