ZA PUBLIKU OD 18 MJESECI

Zagrebačko kazalište 'Mala scena' ponovno u Irskoj

Riječ je o drugom izdanju multidisciplinarnog festivala specijaliziranog za najmlađu publiku, roditelje i edukatore, a odvija se na nekadašnjem dublinskom posjedu obitelji Guiness

Nakon prošlogodišnjeg uspjeha na festivalu Space Invaders u Irskoj, na kojem je Mala scena nastupila s dvije izvedbe predstave „Priča o zvuku“, ove godine u Irskoj gostuje predstava „Priča o oblaku“, kojom je ovo dječje kazalište 2002. godine započelo svoj ciklus predstava za najmlađu publiku, djecu od 18 mjeseci naviše.

Uz izvođenje predstave njen će režiser i glumac Ivica Šimić zajedno s ravnateljicom Male scene Vitomirom Lončar održati dva predavanja o predstavama za najmlađe.

Ivica Šimić u 'Priči o oblaku'

Riječ je o drugom izdanju multidisciplinarnog festivala specijaliziranog za najmlađu publiku, roditelje i edukatore, a odvija se na nekadašnjem dublinskom posjedu obitelji Guiness, danas državnoj rezidenciji Farmleigh House.

Predstava je na programu u petak 8. svibnja i u nedjelju 10. svibnja, a izvodi se na engleskom jeziku. "Priča o oblaku" je uz gostovanja u Irskoj 2010. i 2011. godine sudjelovala i na raznim međunarodnim festivalima diljem svijeta (Kina, Egipat, Turska... ).

Kazalište Mala scena nakon „Priče o oblaku“ produciralo je predstave „Priča o kotaču“, „Priča o svjetlu“, „Priča o vodi“, „Priča o zvuku“ te „Boje duge-Priča o bojama“.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
07. svibanj 2024 21:42