FULIRANJE

FOTO: POGLEDAJTE POSEBAN PROGRAM KOJI SU PRIPREMILI ZA BADNJAK Jako dobra glazba, još bolja hrana i velika 'bubblasta' iznenađenja

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 21.12.2017. u 16:55

Nika Mokos

 

Organizatori Fuliranja pozivaju sve, osobito roditelje s malom djecom, da se na Badnjak provedu na zagrebačkom Strossmajerovom trgu. U 11 sati će im se pridružiti Ho Ho Ho Djedica bijele brade i crvenog odijela sa svojim Mrazicama, "lud je za fotkanjem - pa dovedite klince na druženje".

Nika Mokos
 

Od podneva će gastro trg Fuliranja prekrasno mirisati jer za vas pripremaju posebna jela za Badnjak: Burger od Romanovski janjetine na kućici Mason, BBQ Brisket – kućica Meat the King, Pod Zidom priprema Božićni bakalar, Murter-vrata Kornata Bakalar na bijelo, Lumperaj premijerno Fish germknedle s kremom od ribe i ElToro Chorizo hobotnicu ragu sa slanutkom, raznim začinima i povrćem.

Najbolji party na Fuliranju od 13 do 17 h donosi DJ Mashal,  funk, soul i R&B ritmove. Pripremaju i twist iznenađenja: 'Forecast: 99% chance of bubbles.'

Fuliranje je pravi raj za djecu, što potvrđuje i „dječja patrola“ koja je isprobala sva dječja čuda i odlično se zabavila, poručuju.

U Začaranom gradu na Badnjak pripremaju čak dvije radionice.

Nika Mokos
 

Društvene igre počinju u 15 h, a prava pravcata Potraga za blagom u 18 sati – jer na Fuliranju su se skrili Horkruksi iz Harry Pottera!

Nika Mokos
 

"Djeco, prijavite se u Začaranom gradu i rezervirajte svoje mjesto. Kućni klaunovi našeg Fuliranja, Ivo i njegova družina donose prstohvat čarolije svojim show-om, a što će točno raditi – otkrijte sami!", pozivaju organizatori.

Izdvajamo