SVEČANA VEČERA

ANKETA: KOJA DAMA SE NAJBOLJE ODJENULA ZA VEČERU S CHARLESOM I CAMILLOM? Tko je prekršio dress code, a tko zablistao na večeri...

 POOL/Igor Kralj

U ponedjeljak je u Hrvatsku stigao princ Charles kojemu je to peti posjet našoj zemlji. Samo 66 osoba je dobilo priliku provesti večer u njegovom i društvu njegove supruge Camille. Posebno za tu prigodu birale su se i svečane toalete prigodne za ovaj događaj. Dok se većina dama držala dress codea te su uz haljine nosile sakoe kojima su prekrile ramena, bilo je i onih koje su se odjenule mimo pravila.

No krenimo redom.

Predsjednica Kolinda Grabar Kitarović za večeru s princom Charlesom odjenula je ružičasti kompletić koji je uskladila s bijelim cipelama.

POOL/Igor Kralj

POOL/Igor Kralj

Camilla je nosila crni sako preko sive haljine.

POOL/Igor Kralj

Sanja Orešković, supruga Tihomira Oreškovića, za večeru je odabrala crnu haljinu uz koju je stavila srebrni nakit.

POOL/Igor Kralj

Ana Karamarko, supruga Tomislava Karamarka, nosila je elegantnu haljinu boje pudera dok je kosu skupila u ležernu pundžu.

POOL / Igor Kralj

Ana Karamarko u društvu Mire Kovača

POOL/Igor Kralj

Glumica Zrinka Cvitešić, koja se proslavila na londonskom West Endu, nosila je crnu haljinu s bijelim detaljima. No prema dress codeu kad su takvi događaji u pitanju, pri susretu s članovima kraljevske obitelji, dama treba imati prekrivena ramena.

POOL/Igor Kralj

Na fotografiji: Gordana Buljan Flander

POOL/Igor Kralj

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
18. svibanj 2024 18:23