PORUKA PREMIJERKI

CAP: Severina se pojavila s brošem 'broja nezaposlenih'

 Marko Miščević/CROPIX

ZAGREB - Završnu večer četverodnevnog modnog događaja Nivea Cro-a-Porter začinile su dizajnerske “poslastice” dizajnera Juraja Zigmana, Anamarije Asanović, Borisa Pavlina Aleksandra Nikolića i dvojca Elfs, koji su i ove sezone na pisti priredili pravu zabavu.

Uz energičan nastup grupe Valungari, predstavili su svoju kolekciju, kojom prevladavaju haljinice u nijansama roze boje, kratki i dugi kombinezoni te šarene majice i jakne za muškarce.

- Htjeli smo se prisjetiti Eurosonga pošto je prošlo dvadeset godina od toga da smo ga imali čast ugostiti - ispričao je Ivan Tandarić iz Elfsa, čija je revija počela poznatim hitom pjevačice Tajči “Hajde da ludujemo”.

Juraj Zigman i Anamarija Asanović, koji su oboje po prvi put prikazali svoje kolekcije na Cro-a-Porteru, oduševili su publiku, koja je, kao i očekivano, posljednje večeri bila najbrojnija.

Dok je Zigman svoje raznobojne slojevite haljine sa puno detalja predstavio revijom koju su je pratio čitav ansambl bubnjara, Anamarija je za nadolazeću sezonu proljeće ljeto predložila romantične haljine i prozirne bluze, nježnih boja.

- Zadovoljna sam jer je sve dobro prošlo i drago mi je da se publici svidio moj rad - komentirala je nakon revije, još pod dojmom, mlada Anamarija, koju su iz publike bodrili poznati otac, bivši nogometaš Aljoša Asanović, majka Katarina i brat Antonio.

Njezinu kolekciju pohvalila je i

, koja je na reviju stigla u društvu menadžera Tomislava Petrovića i prijateljice.

- Ovo je večer mojih dizajnera. Surađujem sa Nikolićem, koji mi je odličan, tu su i Elfsi, čiju odjeću nosim, a svidjeli su mi se i modeli Anamarije Asanović. Iznenađujuće je koliko je to ozbiljna revija bila - komentirala je Severina, koja je na sakou imala broš sa brojem nezaposlenih, no nije htjela komentirati što je time pokušala naglasiti.

Posljednju večer posjetili su i drugi poznati, poput anice Kovač, koja je ovog puta došla u pratnji supruga Roberta, pjevačica Martina Vrbos te voditeljice Lana Banely, Ines Preindl i Jasna Nanut.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
16. travanj 2024 11:15