VELIKI DAN

ČOVJEK S BIONIČKIM PENISOM NAKON 44 GODINE IZGUBIO NEVINOST Prostitutka ga počastila: 'Bila su to čarobna dva sata...'

 Screenshot

Mohammedu Abadu iz Edinburgha život je bio poprilično drugačiji nego ostalim muškarcima.

Naime, kad je imao samo šest godina izgubio je penis i testise nakon što ga je pregazio automobil. Gurnuli su ga pa je pao pod automobil, poslije čega ga je auto vukao 500 metara, a sve je rezultiralo spomenutim teškim posljedicama.

Prošle godine dovršena je operacija ugradnje bioničkog penisa, a operacija je koštala 70 tisuća funti. Mohammedu se tako napokon, u 44. godini, pružila prilika da izgubi nevinost, piše The Sun.

U prvi seksualni odnos upustio se s prostitutkom Charlotte Rose koja inače sat vremena naplaćuje 160 funti, no Mohammedu nije ništa naplatila.

- Htjela sam da Mo ne bude pod pritiskom. Bilo je tu puno zabave i smijeha. Na kraju je sve trajalo gotovo dva sata. Bila sam impresionirana, a i bila mi je čast što sam mu imala priliku biti prva. Znate, prvi put se pamti - rekla je Charlotte za The Sun.

Mohammed je rekao da je ovaj veliki dan čekao od svoje 18. te da je jako sretan jer mu je ovaj teret, kako ga je nazvao, napokon skinut s leđa.

Prva operacija ugradnje bioničkog penisa napravljena je još 2012. godine, no penis je potpunu funkcionalnost postigao tek u srpnju 2015. godine.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
23. travanj 2024 19:25