TRAGEDIJA

FOTO: MISTERIOZNA SMRT MANEKENKE Otišla na tulum u hotel pa pala s 20. kata, pronašli je potpuno golu, očajna obitelj tvrdi: 'To nije bila nesreća'

    AUTOR:
    • Jutarnji.hr

  • OBJAVLJENO:
  • 12.12.2017. u 09:47

INSTAGRAM

 

Nizozemsko-malezijska manekenka Ivana Smit (19), koja je od svoje pete godine s djedom i rodbinom živjela u Kuala Lumpuru, preminula je nakon što je s 20. pala na balkon šestoga kata hotela u malezijskom glavnom gradu, prenosi News.com.au.

Ivanu su pronašli potpuno golu, a njezin otac Marcel tvrdi kako mu je kći tog kobnog četvrtka, poslije noćnog izlaska, završila u apartmanu bogatog američkog biznismena i njegove supruge Kazahstanke.

- Koliko znam, umrla je na svingerskom tulumu na kojem je bilo droge - izjavio je shrvani otac, koji je, zajedno s Ivaninom majkom i bratom, čim su čuli za tragediju, doputovao iz Nizozemske te sad zahtijeva da policija i Interpol pokrenu temeljitu istragu ove tragedije.

I manekenkin djed Fredrik Smit, koju je odgajao unuku u malezijskom gradu Penangu, ne vjeruje kako se radi o nesretnom slučaju.

- Zašto je bila gola? Kako je moguće da su policajci tek nekoliko sati poslije pronašli Ivaninu odjeću, ali njezina rublja i cipela i dalje nema? Iz nekoliko izvora saznali smo kako par, u čijoj hotelskoj sobi je naša kći i unuka završila, vrbuje mlade modele i na prevaru ih dovodi na opskurne i perverzne zabave. Ivana se nije drogirala. Uvjereni smo kako nije sama pala s balkona, a još manje skočila - kažu otac i djed.

Policija, dodaju, uopće nije provjerila njezin mobitel, a ne žele im ni reći jesu li na Ivaninu tijelu možda pronašli znakove seksualnog nasilja. Ipak, potvrđeno je kako su i mlada manekenka i par s kojim se družila bili drogirani - u krvi su, osim alkohola, imali i tragove ecstasyja.

- Susjedi su navodno čuli svađanje, zato i vjerujemo kako Ivanina smrt nije bila nesreća. Nadamo se da će pojedinci koji imaju bilo kakvu informaciju o ovoj tragediji o svemu obavijestiti nadležne - govori obitelj.

 

Više na Jutarnjem...


Izdvajamo