NIVEA CRO-A-PORTER

FOTO: Šukerova Dragana opet pokazala grudi

Predstavili su se Linea Exclusive, Ivan Landeka, studio Fjaba i Madame Demode
 Neja Markičević/CROPIX

ZAGREB - Projekcijom dirljivog kratkog filma o prerano preminulom Tomi Vrbanu otvorena je druga večer Nivea Cro-a-Portera. U mirnoj atmosferi, svoje je nove kolekcije predstavilo četvero domaćih dizajnera te modni duo Leonardo Rodriguez iz Španjolske.

U elegantnim kratkim i dugim haljinama nježnih boja Linea Exclusive, manekenke su otvorile večer, a predvodila ih je voditeljica Nikolina Pišek. Nikolini se pridružila i kolegica Mia Kovačić, koja je po povratku posrnula u visokim potpeticama, ali i vješto izbjegla pad.

Publiku je oduševila i revija Ivana Ledenka koji je ženama za nadolazeće proljeće i ljeto predložio vrtoglavo visoke sandale u ljubičastoj, zelenkastoj i bež boji.

Modni studio Fjaba predstavio se s kratkim crnim haljinicama ukrašenim raznobojnim trakicama, dok su “gosti” iz Španjolske Leonadro Rodriguez na domaću modnu pistu donijeli kolekciju koja pomalo podsjeća na sado mazo stil. Dizajnerica Madame Demode, čije su manekenke jedine hodale u ravnim cipelama, posljednja je izložila svoju novu kolekciju.

U prvim su redovima i druge večeri Cro-a-Portera bila uglavnom poznata lica domaće estrade, među kojima je najviše pažnje plijenila Anica Kovač, koja se požalila na hladnoću i brzo otišla. Među ostalima, revije su gledali voditeljica Lana Banely, političarka Željka Antunović i modna agentica Tihana Harapin Zalepugin.

- Večeras je doista bilo sve na nivou - prokomentirala je Tihana.

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 06:50