BIPA FASHION.HR

FOTO: SVI SU GLEDALI U NJIH Hrvatska glumica pažnju privlačila u kombinezonu neobično hrabrog dekoltea, poznata manekenka blista u trudnoći

 
 Cropix / Tomislav Krišto

Najveći tjedan mode u regiji, Bipa Fashion.hr, od srijede se preselio na dobro poznatu adresu Zagrebačkog velesajma, a u četvrtak su se publici predstavili modni dvojac Twins (u suradnji s brandom CCC), Jelena Holec, Klisab te londonska dizajnerica hrvatskog podrijetla Staše Randall koja je kolekciju svog branda Staša Design prvi put predstavila u Hrvatskoj.

Revije su iz prvog reda pratile brojne poznate osobe. Antonija Blaće, Miran Kurspahić, Nenad Korkut, Bojana Gregorić, Anita Dujić, Iskra Jirsak i mnogi drugi. Posebnu je pažnju privlačila glumica Iskra Jirsak u crnom kombinezonu neobično hrabrog dekoltea koji se spuštao skroz do pupka, kao i Anita Dujić koja blista u trudnoći. Uvijek elegantna bila je i Bojana Gregorić koja je modnu kombinaciju podigla jarko crvenom torbicom, cipelama i ružem.

FOTOGALERIJA: Poznati na Bipa Fashion.hr-u

Revijom Twinsa dominirale su jarke boje kubističkih formi i dezena, suknje i haljine A kroja te neobični detalji. I dok je krojevima dobivena elegancija pedesetih i šezdesetih godina prošlog stoljeća, neobične kapice i jarke boje dale su futuristički štih. Svečane haljine, tamne boje, til i čipka dominirali su revijom Jelene Holec, dok je Klisab pokazao kolekciju predimenzioniranih kaputa, komada koji su hit sezone. Nešto stroži krojevi i tamne boje s bljeskovima jarko crvene dominirali su ovim predstavljanjem. Prvi put se svojim kreacijama u Hrvatskoj predstavila Staša Randall, londonska dizajnerica hrvatskog podrijetla. Malo ozbiljniju kolekciju čine klasični komadi, od košulja preko haljina do balonera, strožih krojeva, monokromih kombinacija.

FOTOGALERIJA: Revije Bipa Fashion.hr-a

Želite li dopuniti temu ili prijaviti pogrešku u tekstu?
Linker
21. travanj 2024 08:19